Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Verplicht kijkvoer voor een trip door Zuid-Amerika

06-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
436 keer bekeken
  •  
rio de janeiro xlthumb
Reis naar Zuid-Amerika gepland? Krik je kennis over de cultuur dan alvast op! En wel met déze kijktips:

1. Nostalgia for the Light
Staat Chili ook op de lijst? Goedzo... Zo nee, na het zien van deze film wél. Nostalgia for the Light speelt zich af in de Chileense Atacama woestijn, de perfecte plek voor off the beaten track reizigers. In deze woestijn met roestkleurige landschappen ga je je sowieso niet vervelen. Zo kun je hier namelijk een potje sandboarden, urenlang sterrenkijken, geisers spotten en nog veul meer! 

2. Hecho en México
Waarschuwing: bij deze docu ga je niet stilzitten. Hecho en México dompelt je namelijk onder in de ellenlange regenboog van Mexicaanse muziek. Want ja, die is langer dan je denkt! Van traditionele muziek tot pop en rock: alles gaat voorbijkomen.

3. 180° South
Deze film sleurt je mee naar het wilde Patagonië. Dit gedeelte van Zuid-Amerika is gevuld met onontdekte bergpassen, verlaten stranden en mega gletsjers. De diversiteit aan landschappen is hier enorm! En dat kan 180° South je bewijzen.
 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.