Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Real-life gamen op je reisbestemming!

13-04-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
114 keer bekeken
  •  
mario kart tokyo xlthumb
Genoeg van al dat standaard cultuurgesnuif, waarbij je selfies maakt met een toren waarvan je de naam niet weet? (Ja geef toe). Beleef je reisbestemming dan eens op een andere manier. En leef je uit bij deze vette real-life games!

Vluchten voor zombies
In Seoul kun je horror in het écht ervaren met een Zombie Run. Zonder dat je het doorhebt, ren je je longen uit je leef om uit de greep van hongerige zombies te blijven. Ren je liever achter de geur van verse hersenen aan? Dan kun je zelf de zombie uithangen. Met een Zombie Run ervaar je Seoul niet alleen op een andere manier, óók bouw je hiermee een perfect feestje met de locals! 
Tip: ook in London,   New York en Melbourne kun je Zombie Runs spelen! 
zombie run xlthumb
De filmset in duiken
Star Wars, 28 Days Later  en Saturday Night Fever  kijken, maar dan alsof je zelf deel uitmaakt van de film! Dat kan in Londen , waar Future/Secret Cinema filmavonden organiseert in een omgebouwde locatie. Zo kun je bijvoorbeeld Star Wars kijken in een futuristische hal. Waarbij een vechtende Luke Skywalker en Darth Vader met lightsabers langs je razen. 
(Londen op de planning? Bij het eerstvolgende evenement van Future/Secret Cinema duik je de film Blade Runner: The Final Cut in!)

Mariokarten door Tokyo
Ja. Mario is een Italiaan, maar komt toch echt uit het brein van de Japanse Shigeru Miyamoto. En daarom is Tokyo dé locatie om Mario in real-life te spelen. Ruil Rainbow Road hier in voor het wereldberoemde Shibuya zebrapad, waar je zelf overheen kunt crossen met je kart. (Bananenschillen niet inbegrepen). Let op: met een kart door een van de drukste steden ter wereld rijden, is natuurlijk geen appeltje eitje. Auto's ontwijken in het spel is al moeilijk; laat staan in het wereldse Tokyo... Karten is dus op eigen risico! Bovendien is een rijbewijs hierbij verplicht.


Pssst: ken je deze superhandige reisapps al?
mario kart tokyo xlthumb
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.