Sfeerfoto van 3 op Reis
3 op Reis

3 op Reis

Voor jouw dagelijkse dosis (duurzame) reisinspiratie.
3 op Reis

Abonneer je op onze podcast: De koffer in met 3 op Reis

3 jun 2020
  •  
leestijd 1 minuten
podcast de koffer in met 3 op reis
Een podcast van 3 op Reis? Jawel! Chris en Jennifer dromen in onze splinternieuwe podcast 'De koffer in met 3 op Reis' weg naar de meest bijzondere en mooiste bestemmingen.
Grote avonturen in het buitenland liggen voorlopig niet in het verschiet. Hoe de toekomst van reizen eruit gaat zien door de coronacrisis, daar kunnen we alleen maar over speculeren. Maar één ding is zeker: we verlangen massaal naar dat avontuurlijke reisgevoel. Daarom graven we in 'De koffer in met 3 op Reis' in de doos vol reisherinneringen.
Tien vaste vragen
In elke aflevering staat één land centraal en krijgen de crewleden tien vaste vragen voor hun kiezen. Welk lokaal gerecht zou bijvoorbeeld op alle Nederlandse menukaarten moeten staan? Waar kan je op de bestemming écht niet mee aankomen? En welke cruciale reistips heeft onze crew in petto voor jou als luisteraar? Onze podcast onthult de do's en don'ts van een bestemming en levert legendarische anekdotes op. Abonneer je via je favoriete podcast-app en/of luister hieronder gelijk de eerste aflevering met bestemming: Bhutan.
Elke twee weken een nieuwe aflevering. Verwacht de volgende afleveringen: Taiwan, New Mexico, Finland, Colombia en Oezbekistan.
Na een hectische dag je hoofd even helemaal leegmaken? Ga met ons op Droomreis.

Meer over:

tech

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.