Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Vliegtuigvoedsel: dit is het verschil tussen economy en business class

25-02-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
201 keer bekeken
  •  
vliegtuigvoedsel thumb
Het is een lichtpunt tijdens je vlucht. Of juist een kwelling. We hebben het over vliegtuigvoedsel. Stel dat je je mentaal kon voorbereiden op die mini-dienbladen met voorgefabriceerd voedsel? Of dat je je alvast erop kon verheugen? Nou dat kan; met het Instagramaccount Airplanefoodselfie
Verzameling vluchtmaaltijden
Send me your best (with food clearly visible) @airplanefoodselfie with date & flight # and I will share it here, zo luidt de profielbeschrijving van @airplanefoodselfie . De eerste post dateert van 2 juni 2018 en inmiddels hebben volgers honderden foto’s van hun vliegtuigmaal opgestuurd. 
Recensies
In de reacties van de posts raten volgers erop los. Zo vraagt de maker namelijk onder elke post om de maaltijd een cijfer tussen de 1 en 10 te geven. Zie 't als TripAdvisor voor vliegtuigcuisine.
Economy versus business class
Mocht je de keuze voor een vliegmaatschappij willen laten afhangen van de maaltijd, dan kan dit account van pas komen. Maar daarnaast is het natuurlijk interessant om de verschillen tussen economy class en business class (en first class) menu’s te zien. Sommige business class maaltijden zou je zo - hoppa - denkbeeldig van een opklaptafeltje kunnen halen en in een chique restaurant kunnen plaatsen. Het plaatje zou dan kloppen.
Opvallend zijn de verschillen in presentatie. Zo valt de gemiddelde uitstraling van een economy maaltijd te beschrijven als een zesje op de schaal van 'Meh’.
En een business class maaltijd? Daar zou je bijna je tickets voor willen upgraden.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.