Logo 3 op Reis
Dit is een archiefsite. Ga voor actuele content naar www.3opreis.nl

Dit kattenduo reist vaker dan jij

12-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
82 keer bekeken
  •  
bolt keel 2
Als je denkt dat katten alleen maar de luilak uithangen en dutjesverslaafd zijn, heb je het flink mis. De 'Adventure Cats' Bolt en Keel zijn namelijk van een totaal ander kattenkaliber. Deze powerpoezen hebben de krabpaal ingeruild voor een next-level speelterrein: de ruige wildernis!


Bolt en Keel zijn van getransformeerd van eenzame verwaarloosde katten naar onoverwinnelijke globetrotters. Danielle en Kayleen, hun huidige baasjes, vonden de arme zieltjes bij een vuilnisbak in een park. Hun plan was om de katten naar een opvang te brengen, maar deze was die dag gesloten. De dag daarop gingen Danielle en Kayleen op kampeertrip. Maar wat moesten ze met de katten? Tja, er zat maar één ding op: de katten meeslepen! En vanaf toen begon het avontuur...‘You’ve cat to be kitten me right meow’: ja dat is precies wat wij dachten. Sinds die eerste kampeertrip sloeg de vonk over. Wat daarna volgde? Een flinke stapel aan hike-, kayak- en zeilavonturen. En deze stapel blijft voorlopig nog oplopen. Jaha, deze kampeerkatten werken als een malle aan hun reisbucketlist! Dat is nog 'ns wat anders dan de hele dag aaitjes incasseren..De baasjes hebben aan alles gedacht. Van veiligheidsharnassen en poncho’s tot aan sneeuwjassen en mini-tenten. Deze katten hebben sowieso meer dan 9 levens… Meer van deze powerpoezen zien? Klik jezelf híer naar hun Instagrampagina!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang persoonlijke achter-de-schermen anekdotes en een flinke dosis (duurzame) reisinspiratie.