101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Artikel: Zarfani brengt de straat van vandaag

  •  
01-06-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1280 keer bekeken
  •  
ZARFANI ART WS
Nu de coronamaatregelen zijn toegepast in de studio van 101Barz droppen we alweer even twee studiosessies per week. Dat betekent meer muziek van de artiesten, via ons, voor jou. Afgelopen vrijdag bracht 3robi met Spow Business enkele nieuwe gezichten naar de studio en dat zal morgen niet anders zijn.
Morgen namelijk, brengt Lijpe een van zijn nieuwe artiesten van LijpeMusic naar 101Barz: Zarfani. Als nieuweling moet hij nog veel stappen zetten om op het level van Lijpe te komen, maar de gelijkenissen zijn er. Zarfani is van de nieuwe generatie en brengt de straat van vandaag naar de studio. Hij is boos en dat mag iedereen weten.
Een track samen met Lijpe maakte hij nog niet, maar in 2019 en 2020 was hij al wel actief. In 2019 bracht hij twee eigen tunes uit, beide solo. Hij zet nog geen andere mensen op zijn tracks, want eerst zet hij zichzelf op de kaart. Met ‘Wat Ga Je Doen’ zet de Eindhovenaar zijn eerste stappen in de game: een pokoe vol real shit en een pakkende hook.
Na in 2019 ook de track ‘IJSKOUD’ gedropt te hebben, gaat Zarfani in 2020 verder waar hij gebleven was. Met het nummer ‘Oorlog’ start voor hem het nieuwe muzikale jaar. Hij blijft straat en praat over de dingen die hij daar meemaakt. Van racen in een RS6, naar het roken van assie en het tellen van doekoe.
In hetzelfde jaar komt ook zijn vierde track naar buiten: ‘Andere Branche’. Zarfani is op money en dat laat hij merken. Veel ruggen passeren de revue en dat houdt hem scherp. “Leven hectisch, zie die slangen door m’n netvlies”, rapt hij in de pokoe. Zarfani heeft zijn discografie pas net opgestart en een sessie bij 101Barz is zijn volgende wapenfeit. Benieuwd geworden? Check het morgen om 14:00 uur!
Delen: