101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Yssi SB maakt een veelbelovende start

  •  
08-07-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1140 keer bekeken
  •  
Extra foto's Barz l @Lowiegraphy-1
Eén keer in de maand zetten we een opkomende talent in het licht en vandaag is het weer zover. Deze keer geen studiosessie, maar een nieuwe editie van Talent van de Maand. We zochten de zeventienjarige Yssi SB op om hem aan jullie voor te stellen, maar voordat het zover is, is het tijd om je te verdiepen in wat hij al deed.
Yssi SB is geboren en getogen in Almere en verkende vanaf de middelbare school de streets. Dit laat hij terugkomen in zijn grootste succes tot nu toe. “We zijn aan het rennen hier lopen we niet, want ik ben nog steeds op de streets”, klinkt hij in de pokoe. We hebben het over de track ‘Papier Zien’, zijn eerste release. Inmiddels heeft hij al zo’n 800.000 streams.
Terwijl het coronavirus het werken in 2020 voor velen onmogelijk maakte, ging Yssi SB door. Hij bleef muziek maken en pakt door. De tweede track waarmee hij kwam was ‘Freestyle (Un Deux Trois). Op de tune laat hij opnieuw horen veelzijdig te zijn door zich te laten horen met verschillende flows. Hij beheerst het rappen, maar ook het maken van een goede hook.
Het succes van ‘Paper Zien’ bleef ook bij de rest van de rapgame niet onopgemerkt. Hierom besloten D-Double, Henkie T, Jack, Sevn Alias, Josylio en Yssi SB zelf een remix te maken van de pokoe. Wat volgde waren ruim vier minute aan dope verses en opnieuw blies het op. De grens van twee miljoen streams werd inmiddels bereikt and we’re still counting.
Yssi SB is getekend bij Quatro Vision, het label van Henkie T, maar daarover hoor en zie je vanmiddag meer in de nieuwe editie van Talent van de Maand. Zijn nieuwste tracks ‘Anaconda’s’ en ‘Babylon’ kwamen een week geleden uit, dus ga het checken en kom alvast in de vibe voor het item van vanmiddag!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.