101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Win kaarten voor Garage Amsterdam

  •  
18-05-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Garage Amsterdam

Met optredens van o.a. Rotjoch, Lil Kleine, SBMG, Yung Internet en meer

Op 21 en 22 mei is de oude parkeergarage Kempering het decor van de allereerste editie van het indoor evenement Garage Amsterdam . De garage, die jaren bekend stond als een no go zone, wordt voor twee dagen getransformeerd tot een podium voor Amsterdams talent. Met live optredens, dj’s, kunstexposities, dans en pop-up shops kun je je verdiepen in alles wat Zuidoost te bieden heeft. Waar de zaterdag op een jonger publiek is gericht met optredens van Lil’ Kleine, Rotjoch en SBMG, biedt de zondag een mooi - gratis - familieprogramma waarbij jong en oud zich kan vermaken met onder andere het gospelkoor Wazzup SIngers en reggaeband Tjerk and The Liquid Sunshine.
Zondag 22 mei is het gratis, maar op 21 mei is er een entree. Wil je hier toch bij zijn en is je money low, dan heb je geluk. Wij geven namelijk 5 x 2 kaarten weg voor aankomende zaterdag. Geef antwoord op de volgende vraag en mail het antwoord naar info@101Barz.nl.
Noem drie bekende rapgroepen uit Amsterdam Zuidoost?
Overzicht:
Naam: Garage Amsterdam
Datum: 21 & 22 mei
Locatie: Parkeergarage Kempering, Amsterdam
Openingstijden:
21 mei: 14.00 - 23.00 uur (minimumleeftijd: 18 jaar)
22 mei: 14.00 - 18.00 uur (alle leeftijden, toegang gratis)
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.