101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Wie zijn de leden van Infected Records?

  •  
09-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
4476 keer bekeken
  •  
inf

Steen en zijn mannen kwamen langs

De werkweek is weer ten einde en het weekend is ingegaan. We laten je het weekend niet ingaan zonder nieuwe muziek en daarom dropt er vanmiddag als vertrouwd een nieuwe studiosessie. Recent waren de mannen van Infected Records in the building en dan weet je al wat je te wachten staat. Veel vuur. Maar wie horen er nu allemaal bij Infected Records? Tijd voor een voorstelronde.
Steen
Utrechter Steen is al lang actief in de rapgame. Het is al tien jaar geleden dat de rapper samen met Spinal langskwam voor een inmiddels classic sessie. Haat was de main topic in de sessie en dat lieten de heren merken. De rapper in Steen is niet te stoppen en daarom is hij dan ook nog altijd actief. Zo bracht hij vorig jaar nog zijn soloalbum ‘Traffic’ uit en kwam daar vandaag een vervolg op. Samen met de rest van Infected Records verschijnt het album ‘Infected’ vandaag.
EZG
De eerste met wie samengewerkt wordt, is EZG. De rapper is naast het rappen ook veel bezig met voetbal en de cultuur daaromheen. “Ik zit heel mijn leven al in de voetbalcultuur en voor zover ik weet ben ik de enige die daarover rapt. Ik wil vooral voor het voetbal in het algemeen een stem zijn”, liet de rapper weten in gesprek met Hiphop In Je Smoel . Kijken naar het eigen succes van EZG kende hij mogelijk zijn grootste succes met de track ‘Rellen in De Hel’, welke goed gestreamd wordt op Spotify. Door de media wordt zijn rapstijl opgetekend al 'Hooliganrap'.
Steff
De derde artiest van Infected Records is er een die aanvankelijk bekend werd met battlerappen. Steff deed mee aan Punchoutbattles en liet daar een goede indruk achter. Na zijn deelname aan de competitie echter, tekende hij in het begin van 2018 bij Steen's Infected Records. In samenwerking met het hele label dropte daarvan vandaag dus de eerste samenwerking. Op het gebied van solowerk dropte de rapper tot op heden één acht tracks tellend album onder de naam ‘Cult’.
Spinal
Last but not least is Spinal. De rapper is een oude bekende voor 101Barz, want tijdens de meest classic van Steen liet ook Spinal zich gelden. De laatste jaren echter, was de rapper amper tot niet meer actief in de rapscene. Spinal heeft geen aandeel op het nieuwe album van Infected Records en lijkt er dan ook geen onderdeel van te zijn, maar iemand die zo lang in de game is kan zeker zijn steentje bijdragen tijdens een studiosessie. Zijn laatste werk was een single in 2016, 'Donker'.
Check vanmiddag om 16:00 uur de studiosessie van Infected Records en stream het nieuwe album 'Infected'.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.