101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Wie zijn Hella Cash Gang?

  •  
29-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3514 keer bekeken
  •  
HCG

Een nieuw roster aan artiesten

Het weekend is achter de rug en de race naar de volgende is weer begonnen. Om je te helpen met het op gang brengen van de week brengen we je vandaag een nieuwe studiosessie. Deze keer is het niet één artiest die bars komt spitten, maar zijn het er vier. We hebben het over Hella Cash Gang, het label van Josylvio. Dat Moeman aan zijn zij is, is standaard. Maar ditmaal komen ze met een nieuw gezicht.
Josylvio zelf kwam al meerdere malen langs bij 101Barz en liet al vaak een grote indruk achter. De laatste keer dat hij solo de studio indook is alweer elf maanden geleden. Gekleed in het blauw bracht hij toen zes minuten aan vuur, kort nadat hij met ‘Ride or Die’ binnenkwam op de eerste plek in de single charts.
Inmiddels is de rapper uit Naarden alweer een aantal hits verder. Met 'Skittle Stacking', ‘Catch Up’, ‘Hey Meisje’ en de meer recente featuring ‘Mag Het ff Lekker Gaan’ met Sevn Alias beleefde hij succesvolle tijden. Stilzitten doet hij niet, want de Hella Cash Gang vol.1 tape is coming soon. Tijdens de voorbije weken verschenen er al twee tracks van de plaat, genaamd ‘Intro’ en ‘Voorbij’.


De persoon die op allebei de nummers naast Josylvio te horen was, is Moeman. Voorheen zag je hem al voorbijkomen als de hypeman van Josylvio, maar ook hij stapte recent uit het niets naar de voorgrond. Het levert sterke featurings op tussen de twee en op de nieuwe Hella Cash-plaat kan dat alleen nog maar meer worden.
De derde van de vier namen die te horen zijn tijdens de sessie, is het nieuwe gezicht waarover eerder gesproken werd. KA is de naam en hij wordt door Josylvio aangekondigd als nieuw lid van Hella Cash Gang. Met de release van de nieuwe tape van de groep is de kans groot dat je snel meer van hem zult horen. De vierde en laatste artiest tijdens de sessie is Ashafar. Hij en Josylvio groeiden op in dezelfde buurt in Naarden en dus besloot Josylvio ook hem mee te nemen om een beat vol te spitten. Het laatste wat er van Ashafar vernomen werd op muzikaal vlak, was de release van de track plus videoclip 'Leila'.
Check vanmiddag om 16:00 uur de nieuwe studiosessie en houdt Hella Cash Gang in de gaten voor de release van hun werk!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.