101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Welke tracks van 'HHHK' verfilmde JoeyAK al?

  •  
11-12-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
Joey Luitenant 2

'Hoofd Heet' tot 'Ghetto'

Het is alweer een tijdje geleden dat er door 101Barz in samenwerking met een artiest een videoclip geproduceerd werd. De laatste keer vond plaats op 26 juli 2018, toen samen met Casey de clip ‘Wastegirl’ werd gecreëerd. Na bijna een halfjaar echter, is het vandaag weer eens tijd voor een nieuwe verfilming. JoeyAK bracht onlangs zijn album ‘HHHK’ uit en daarop staat onder andere de track ‘Luitenant 2’.  
De tune is een onderdeel van de tien tracks tellende plaat waarop vooral Holendrecht gerepresent wordt. Zo zijn er samenwerkingen op te vinden met Drechter, JohnDo, Jboy, maar ook met namen als Josylvio en Yung Felix. De eerste track waarvan een videoclip verscheen, was de tune met de laatstgenoemde. JoeyAK en Yung Felix kwamen met ‘Hoofd Heet’.
Ook daarna is er niet stilgezeten door JoeyAK. Maar liefst drie tracks van het album werden in de tussentijd nog verfilmd en nu is het tijd voor de vierde. Voor ‘Boonk Gang’, ‘Enge Loesoe’ en ‘Ghetto’ verscheen Joey al voor de camera’s en zo doet hij dat nu ook voor ‘Luitenant 2’. Maak jezelf ready voor nog een echte streetclip.
De track is de opvolger van de eerste ‘Luitenant’, die verscheen op zijn gelijknamige album. De tune is opgenomen in JoeyAK zijn eigen buurt; de straten van Holendrecht. Tevens is het een van de meest iconische nummers van de rapper en zette hij zich er met een grote stap verder mee op de kaart. Om die reden moet ook met deel 2 ruim uitgepakt worden.
Vanmiddag om 16:00 uur zie je de uitkomst van de clip!

Meer over:

#joeyak, #magazine
Delen: