101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 41

  •  
15-10-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Release Gemist - Week 41

JoeyAK en Kempi brengen hun platen uit

Tijdens week 41 is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Albums/EP's
Kempi – Kempi College (Album)
Kempi begon een tijd geleden zijn Kempi College om daarmee jonge artiesten te ondersteunen bij het maken van muziek. De voorbije week kwam daarvan als resultaat een gezamenlijk album onder de naam ‘Kempi College’.
Sam J'taime - Niet Van Paris 2
Na Sam J'taime zijn album 'Niet Van Paris' uit 2017 is de rapper terug met een nieuw album. De plaat is de opvolger van zijn vorige en kent dan ook de naam 'Niet Van Paris 2'.
JoeyAK – HHHK (EP)
De afgelopen tijd liet JoeyAK met ‘Hoofd Heet’ en ‘Boonk Gang’ al het een en ander los van zijn toen nog aankomende EP ‘HHHK’. Vorige week was het dan tijd om de volledige plaat los te laten, waarop hij te horen is met artiesten als Josylvio, 3robi en Drechter.
Raw Roets – Gowtu (EP)
Winne richtte zijn label ‘Couture 33’ op en tekende daarbij onder anderen Raw Roets. De artiest brengt nu zijn langverwachte EP ‘Gowtu’ uit, die dertien tracks telt. Op de plaat staan samenwerkingen met artiesten als Adje en Winne zelf.
Afu Sensi – Mi Ne Spang (EP)
Ook Afu Sensi kwam de afgelopen week met een EP van zijn kant. ‘Mi Ne Spang’ is de naam van de vijf tracks tellende plaat.
Losse Tracks
Sevn Alias – ZeZe Freestyle
Recent kwam het nummer ‘ZeZe’ uit van Kodak Black in samenwerking met Travis Scott en Offset. Sevn Alias gaf er, net als met ‘Tunnel Vision’, zijn eigen draai aan op een freestyle.
Bokoesam – Mijn Schuld (Prod. $hirak)
Later deze week verschijnt Bokoesam zijn album ‘Nachtvlinder’ en vorige week liet hij er alvast een track van los. ‘Mijn Schuld’ is de naam van het nummer, welke is geproduceerd door $hirak.
Lucass – Oakinn Flex FT. Sevn Alias & Kwaamoody
Ook de 1OAK-familie liet de afgelopen week weer een track los. Een samenwerking tussen Lucass, Sevn Alias en Kwaamoody leverde de track ‘Oakinn Flex’ op.
Hansie X Young Ellens – We Don’t Trust
Hansie en Young Ellens gingen een samenwerking aan. De uitkomst ervan is de single ‘We Don’t Trust’.
Ismo – Niet Terug (Prod. Harun B)
Er komt binnenkort een nieuw album aan van Ismo en na ‘Wesh’ dropt hij nu de single ‘Niet Terug’. Harun B produceerde de track.
Johnny Sellah & Sellwin – ZeZe
Niet alleen Sevn Alias waagt een poging op ‘ZeZe’ van Kodak Black. Ook Johnny Sellah en Sellwin springen op de beat van het nummer.
KillahKeezy – Jug
Na ‘Ik Regel Dat’ kwam ook KillahKeezy de voorbije week met nog een nieuwe track. De naam ervan is ‘Jug’.
Skiezo – Slangenbeet
De laatste single die we voorbij zagen komen van Skiezo was de samenwerking ‘Kechs’ met Mula B. Recent dropte de rapper een solotrack genaamd ‘Slangenbeet’.
Dicecream – Laten Gaan FT. Big2
Op 9 november verschijnt het album ‘Vrij’ van Dicecream en de afgelopen week dropte hij er alvast een single van. ‘Laten Gaan’ is
de naam van de samenwerking met Big2.
 

SID – Caught Up FT. Kingsta
De afgelopen weken brengt SID veel singles uit en dat was vorige week niet anders. Hij ging een samenwerking aan met Kingsta en daaruit rolde het nummer ‘Caught Up’.
 

Jae Fly – Be My Friend
Jae Fly maakt zich op voor zijn debuut-EP ‘Lyfe’ en daarbij dropte hij alvast een nummer. ‘Be My Friend’ is de naam.
 

Riico – Hoofdprijs FT. Alex Euro
Riico en Alex Euro gingen samen de studio in voor een nieuw nummer, waarvan de uitkomst ‘Hoofdprijs’ is.


Reno – Fastlife FT. Logisch
Tot slot bracht ook Reno een nieuwe track uit. In samenwerking met Logisch ontstond de tune ‘Fastlife’.

Meer over:

#release, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.