101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

We zoeken nieuwe stagiairs

  •  
20-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Yes

Wil jij stage lopen bij 101Barz? Meld je aan

In februari 2018 zoeken we weer nieuwe stagiairs om ons te ondersteunen. Voel jij je geroepen om ons te versterken volgend jaar? Solliciteer dan door op de functie te klikken.
We zoeken een stagiair die ons op digitaal vlak ondersteunen. Houd jij alles bij wat er in de hiphopscene gebeurd? Weet jij hoe je het meest haalt uit social media en kun je ook nog eens goed schrijven? Dan ben jij degene die we zoeken op de webredactie. Interviews, social media, het updaten van de website en nog veel meer zijn taken die jij zult uitvoeren tijdens de stage Webredactie. Ervaring met fotografie is ook een plus. Denk je dat jij dit kan? Solliciteer dan nu. 
Kun jij regisseren, camerawerk en het opgenomen materiaal editen? Dan kun je bij ons terecht voor een stage. Opnames van videoclips en studiosessies, editen van items, kortom, al het materiaal wat er op de ons YouTube-kanaal verschijnt aanleveren. Klinkt dit als iets wat jij kunt en wil doen voor je stage? Vergeet dan niet te solliciteren.

Meer over:

#magazine, web, regie, #stage
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.