101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Wat kunnen we verwachten van Bokoesam?

  •  
12-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Bokoesam

Studiosessie en album in aantocht

Er is alweer een week gepasseerd en dat betekent dat het ook een week geleden is dat er een studiosessie gedropt is. Op deze vrijdag voorzien we je als vanzelfsprekend van een nieuwe sessie en het betreft een grote naam. Bokoesam kwam langs in de voor hem bekende studio van 101Barz en dat betekent vrijwel altijd een combinatie van humor en rap.
Zoals al benoemd is het verre van de eerste keer dat de Amsterdammer de booth onveilig kwam maken. De laatste maal dat hij er was echter, dateert alweer van twee jaar terug. Tijdens de Wintersessie-reeks van 2016 kwam hij, een week na de release van zijn EP ‘Een Beetje Voor Jezelf’, met een aantal originele lines. “Hmm, nice. Eén young bitch dat is nice. Haar vriendin is nice. Bokoeyoncé die is nice”, opent hij.
De meest iconische sessie van Bokoesam was zijn Lentesessie van het jaar 2012. Hij kwam met zijn matties naar de studio voor tien minuten aan vuur. Ook toen werden er een aantal creatieve Barz gespit, alvorens Sam zijn gast-artiesten naar binnen riep. Onder anderen Negativ, Keizer, Priester en Sheu de Reus kwamen de studio binnen en brachten energie met hun “Gooi het, gooi het. Kook het, kook het”-teksten.
De studiosessie van Bokoesam die later vandaag online komt, staat in het teken van zijn nieuwe album. ‘Nachtvlinder’, zoals de plaat heet, is door de artiest aangekondigd op vrijdag 19 oktober. De eerste single ervan heeft hij al losgelaten en daarbij bracht hij zelfs al een videoclip uit. ‘Schudden’ is de naam van de track, waarop hij samenwerkt met Cho. Bokoesam laat het tijdens de sessie echter niet alleen bij teksten van zijn album, ook hoor je exclusieve muziek.
Bokoesam zijn meest actuele, muzikale hoogtepunt vond plaats in december 2017. Hij sprong samen op de track ‘Vroom’ met ‘nieuweling’ Famke Louise en dat werd een regelrechte hit. Drie maanden daarvoor verscheen hij op het album ‘Alleen’ van Lil’ Kleine en scheen hij op ‘Net Iets Meer’. Voor minder recente hoogtepunten gaan we terug naar 2015, toen hij kwam met ‘Investeren In De Liefde’ en ‘No Go Zone’. Voor wat betreft zijn nieuwe album zal gelden dat hij de successen wil evenaren, of zelfs verbeteren.
Wacht voor nu nog even af tot zijn album en check om 16:00 uur alvast zijn 101Barz studiosessie!

Meer over:

#magazine, #bokoesam
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.