101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Snelle doet het 'Beetje Bij Beetje'

  •  
15-01-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
130 keer bekeken
  •  
Snelle

De rapper uit Gorssel begint 2019 met nieuwe muziek

Afgelopen vrijdag, de dag waarop doorgaans de sessies van 101Barz verschijnen, verscheen de nieuwste editie van de ‘Barz 4 Barz’-reeks. De line-up van Marone, Pinas, Mennoboomin, Keesha, Jaiz en last but not least Crooks waren allen te horen op één beat, maar nu is het weer tijd voor een nieuwe studiosessie. De laatste die te horen was, was die van Riffi en vanmiddag is het tijd voor Snelle.
Rapper Snelle is anders dan de meeste andere rappers. Hij komt op zijn eigen, creatieve en tevens intelligente manier en een goed luisterend oor is daarbij een must. Hij gebruikt wordplays waarbij je je hersenen aan het werk moet zetten en is daarbij niet bang om zo nu en dan een stoot uit te delen. Ook vanmiddag zijn er weer enkele creatieve woordspelingen te horen in zijn sessie, dus be on the lookout!
Het is niet de eerste keer dat Snelle in de studio van 101Barz verschijnt, maar een zeldzaamheid is het nog wel. Pas één keer eerder kwam hij zijn kunsten vertonen, namelijk in 2018. Tijdens de Wintersessie-reeks kwam hij langs voor een sessie van een kleine zeven minuten en daarmee maakte hij indruk. De rapper geniet zichtbaar van zijn eigen raps en zo ook de luisteraars – de sessie werd al bijna twee miljoen keer beluisterd.
Wanneer we vandaag de dag over Snelle praten, kunnen we er niet omheen om ook zijn album uit te lichten. Afgelopen vrijdag 11 januari kwam zijn werk, genaamd ‘Beetje Bij Beetje’, namelijk uit en daarmee schoot hij in 2019 uit de startblokken. Ook op zijn nieuwe album komt Snelle veelal op een beheerste, bijna nonchalante manier en daarmee creëert hij zijn eigen sound. Geen trap van Snelle, diepe lines en mooie melodiëen vuurt de in Gorssel geboren rapper door je beeldscherm.
Er wordt uitgepakt met de release van Snelle zijn album, zo valt te lezen op zijn eigen Instagram. Niet alleen geniet de artiest zichtbaar van het uitbrengen van nieuwe muziek, in dit geval een EP, ook gaat hij erbij touren. Op 8 en 28 maart en 6 april is Snelle te bewonderen in respectievelijk Tilburg, Leiden en Deventer, zijn woonplaats. De rapper spreekt over een droom die hij waar gaat maken en wij kunnen het allemaal met hem meebeleven door zijn muziek.
Dit bericht bekijken op Instagram
Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle) op 11 Jan 2019 om 7:55 (PST)
Keep your eyes on Snelle, stream zijn EP en beluister vanmiddag om 16:00 uur zijn nieuwe studiosessie!

Meer over:

#magazine, snelle
Delen: