101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Wat deed Scarface al en wat brengt de toekomst?

  •  
30-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
213 keer bekeken
  •  
Scar sessie

Scarface is terug op bekende grond

De week is weer voorbij en dat betekent dat er een nieuwe studiosessie verschijnt bij 101Barz. De hele week stond in het teken van Scarface en dat is op deze vrijdag niet anders. De Amsterdammer is back in the game en hoe anders trap je dat af dan met een sessie in de studio van 101Barz? Voordat het zo ver is, kijken we eerst nog even terug op wat hij al uitbracht en wat er deze week al verscheen.
Al voor de huidige week werd aangekondigd dat er een documentaire genaamd ‘Scarface: De Documentaire’ zou verschijnen. Stukjes video die de mini-docu uiteindelijk niet gehaald hadden, verschenen op de verschillende social media in aanloop ernaartoe. Op dinsdag verscheen dan de verfilming van Scarface zijn recente verleden, het heden en ook hoe hij de toekomst ziet binnen en buiten de muziekwereld. Scarface is terug, dat is iets wat zeker is.

Dat hij iets los kan maken in de Nederlandse hiphop werd in het verleden al duidelijk. De rapper verscheen regelmatig bij 101Barz en dat deed hij in verschillende settings. Zo is hij solo Barz komen spitten in de studio, deed hij dat met Green Gang, was hij onderdeel van een megasessie en als klap op de vuurpijl was hij een deel van de legendarische Cypher met Feis, Adje en Kleine Viezerik. Kortom, Scarface en 101Barz gaan hand in hand door de tijd en dat stopt nog niet.

Zijn muzikale carrière speelde zich echter niet enkel en alleen af bij 101Barz. Met zowel solotracks als samenwerkingen liet hij zich geregeld horen aan de buitenwereld, maar zijn langverwachte album bleef uit. Tracks als ‘Ik Ben Geila’, ‘Purple Green’, ‘Predator’ en ‘De Leven’ vormden het belangrijkste gedeelte van zijn repertoire, maar inmiddels is Scarface toe aan meer. Hij tekende bij Wilde Westen Records en vanuit daar is het wachten op nieuw werk.
De kickstart voor Scarface volgt vanmiddag om 16:00 uur. Check zijn sessie, stream zijn muziek en wacht op meer!

Meer over:

scarface, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.