101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Waarom moet je naar Appelsap dit jaar?

  •  
09-05-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Appelsap

Check hier de eerste namen van het festival

Op zaterdag 13 augustus is het weer zover. In het Flevopark te Amsterdam kun je weer genieten van de tofste hiphop-acts uit zowel binnen- als buitenland. De eerste namen van het festival zijn inmiddels bekend en dat zijn niet de minste artiesten.
Jazz Cartier
Artiesten uit Toronto staan on top op the muziekindustrie. Drake, The Weeknd, Justin Bieber, maar ook de minder bekende Tory Lanez gaan de afgelopen jaren superlekker. Progressief as always, boekt Appelsap een upcoming artiest uit de Canadeze stad, namelijk Jazz Cartier.
Section Boyz  
‘Trappin’ ain’t dead, my connect’s still breathin’.’ De rapgroep Section Boyz uit het zuiden van de Engelse hoofdstad Londen zijn ook te zien op Appelsap. Swift, Deepee, Sleeks, Knine, Inch en Littlez wonnen de award voor ‘Beste Nieuwkomer’ tijdens de Britse MOBO-awards en zullen ook in het Flevopark het podium afbreken.
Benji B
Dance, hiphop, R&B, Benji B weet altijd de lekkerste tunes te draaien. De Britse DJ werkt al voor BBC Radio sinds het begin van deze eeuw en had zelfs een bijdrage op het ‘Yeezus’ album van Kanye West. Je kan er van uit gaan dat er wel wat dabs op deze man zijn draaikunsten vertoont zullen worden.  
D.R.A.M.
Wat Caribische flavours om de Nederlandse zomer een beetje tropisch te maken. D.R.A.M. kun je kennen van zijn track ‘Cha Cha’ waar Drake’s ‘Hotline Bling’ losjes op gebaseerd is.
Veldentaal
Wat krijg je als je Bokoesam, Idaly, Garrincha, Yung Nnelg en GRGY bij elkaar in de studio gooit? Juist! Veldentaal. Deze hiphopformatie bracht vorig jaar een mixtape uit met de grootste Nederlandse rappers op de featurings. Dit jaar staan ze op Appelsap en dat wordt een heerlijke thuiswedstrijd voor de Amsterdamse rapgroep.
Yung Internet
De formatie Yung Internet geeft je het perfecte beeld van wat er gebeurd in het nachtleven van de Nederlandse hoofdstad. Yung Mau, Yelli en DJ Hyperlink stonden vorig jaar ook al op het festival, maar heb je ze toen gemist? Dan moet je er dit jaar zeker bij zijn.
Mula B & Louis  
‘Domme jongens in je stad!’ Mula B & Louis gaan heerlijk dit jaar. Overal in Nederland pompte de ‘Drugs & Geld’ tape van de heren uit waggies en het kan niet anders dan dat ze live ook een kleine trappit kunnen bouwen.
Vic Crezée  
Deze DJ sloot vorig jaar het festival af en deed dit met een set waar onder andere Kempi’s ‘Zoveel Stress’ in voor kwam. Meer hoef je toch eigenlijk niet te weten?
Broederliefde
Een album op nummer 1 in de hitlijsten, shows door het hele land en miljoenen views op YouTube. Emms, Jerr, Mella, Sjaf en DJ Edson zijn niet te stoppen. Dit jaar staat Broederliefde op Appelsap en dat belooft een lekker Caribisch tintje aan de dag te geven. ‘Labanta’ en ga richting het Flevopark deze zomer.
Rotjoch United
101Barz’ frontman Rotjoch is er natuurlijk ook weer bij dit jaar. Hij heeft zijn eigen slot tijdens Appelsap en vult deze met zijn favoriete acts van het moment. Je ziet de artiesten die je normaal gesproken niet op festivals ziet en dat belooft een goede turn up!
Heb je er al zin in? Koop dan nu je tickets
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.