101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Waar kan je Webb van kennen?

  •  
29-08-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
446 keer bekeken
  •  
Webb

Een overzicht van zijn tracks en video’s

Afgelopen maand dropte Webb zijn eerste solotrack ‘Meer Dan’ via ODG. De Haagse rapper is nauw verbonden met andere Haagse artiesten zoals Bartofso en LouiVos en was al op meerdere featurings te horen. Om 16.00 droppen we de nieuwe ‘Talent vd Maand’ op onze kanalen. Hierin leer je wat meer over de rapper zelf, maar waar kun je Webb van kennen? Hoog tijd om in zijn repertoire te duiken. 
Bartofso, Webb & Mula B – Masoko
Wilde Westen wist hoge ogen te vangen met hun collectieve tape ‘911 Survivors’ in 2015. Deze tape was voornamelijk gevuld met tracks van artiesten van het label, maar ook mensen uit de directe omgeving van de rappers verschenen op featurings. Zo ook Webb. Hij was te horen op de afro-trap track ‘Masoko’ met Bartofso en Mula B.
Bartofso – Tournevis ft. Webb, Milo & Broski  
Afgelopen jaar was Webb vaker te horen. Zoals Bartofso’s ‘Tournevis’ waar ook andere artiesten van ODG op staan. Webb, Milo en Broski doen alle drie een verse op deze track en in de video zijn de heren te zien in de garage van WW-affiliate JK.
Webb – Lit ft. Bartofso, Milo & Broski

In dezelfde formatie als ‘Tournevis’ brengt Webb zijn eigen track ‘Lit’ uit op het kanaal van ODG. Webb is niet alleen te horen op een verse, maar ook de hook neemt hij voor z’n rekening op deze track.
LouiVos – Ex ft. Webb
Veruit de bekendste track waar Webb op te horen is, is LouiVos’ single ‘Ex’. Waar LouiVos zijn bekende laconieke flow op een beat van Castanho Vibez gooit, brengt Webb contrast met zijn hoge stem en energieke delivery.
Webb – Meer Dan  
De eerste solotrack van Webb is ‘Meer Dan’, die afgelopen maand het licht zag. Deze track is een alvast een voorproefje van zijn eerste solo-project die we later kunnen verwachten. Webb is te horen op een drillbeat van Omar Duro en Ninosqwua en het refrein kan je bekend voorkomen. Het zijn namelijk lines van Bartofso uit een track van L-A Dodger genaamd ‘ Beng Beng ’.
Leer Webb beter kennen in ‘Talent vd Maand’ om 16.00 op onze kanalen

Meer over:

#magazine, webb
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.