101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle videoclips van Week 40

  •  
09-10-2018
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
Tijdens week 40 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Boef – Ratata
De laatste tijd is Boef vooral te horen als featuring op tracks van anderen, maar nu werd het tijd voor weer een eigen single. Met de track en video van ‘RATATA’ komt dat nummer er.
Adje X Roselilah – Base FT. Geechi & Frsh
Daags voordat Adje zijn nieuwe album ‘Base’ uitbracht, dropte de rapper zijn gelijknamige nummer. Samen met Geechi en Frsh van De Fellas verscheen ook meteen de videoclip ervan.
Sevn Alias – L.I.A.B. FT. Candy Dulfer
Onlangs kwam Sevn Alias met de release van zijn ‘Recasso’-project en langzaam maar zeker komen daar ook de clips van. Recent bracht hij ‘Mag Het Effe Lekker Gaan’ al uit en ditmaal is het de beurt aan ‘L.I.A.B.’.
Bizzey, Frenna, KM & Ramiks – Culo
Bizzey springt tegenwoordig op hit na hit en het stopt niet. Samen met de namen Frenna, KM en Ramiks maakte hij de track ‘Culo’, waarbij ook meteen de videoclip verscheen.
Geechi – Levenslang
Niet alleen verscheen Geechi op de track ‘Base’ van Adje, ook hijzelf komt met een track plus videoclip. De naam is ‘Levenslang’ en verschijnt in aanloop naar het nieuwe album van De Fellas.
Josylvio, Momi & Appa – Killer Instinct
Over twee dagen zal de Nederlandse serie Mocro Maffia verschijnen op Videoland en daarna dropt een bijbehorende soundtrack. Achttien artiesten werken samen op de plaat en daarvan is ‘Killer Instinct’ de eerste. Het is de beurt aan Josylvio, Momi en Appa.
Young Ellens – Dinnertime FT. Esko
De voorbije week bracht Young Ellens zijn EP ‘Practice 2’ uit. De artiest laat het daar echter niet bij zitten en voorzag de track ‘Dinnertime’ direct van een videoclip.

Jayh X Pyramids – Rauw
Wederom dropt Jayh een good-feeling-track, ditmaal onder de naam ‘Rauw’. Het nummer is geproduceerd door Pyramids, een producerteam.
Mario Cash – Crashen FT. Josylvio
Recent was Mario Cash nog aanwezig in de studio van 101Barz en bracht hij zijn album ‘Exclusive’ uit. Eén van de nummers die op zijn werk te vinden is, is ‘Crashen’. De voorbije week verscheen de videoclip daarvan.
Winne & Memphis – Akwaaba FT. Nana Fofie
Winne en Memphis, voetballer van Olympique Lyon, hebben hun handen ineengeslagen voor een featuring genaamd ‘Akwaaba’. De videoclip ervan speelt zich af in Ghana, waar de twee vrienden naar op reis gingen.
Kraantje Pappie – Ik Heb Je Nodig FT. Bizzey & Jonna Fraser (Prod. Ramiks)
Kort geleden bracht Kraantje Pappie zijn album ‘Daddy’ uit. Geproduceerd door Ramiks is op die plaat het nummer ‘Ik Heb Je Nodig’ terug te vinden, waarin Kraantje samenwerkt met Bizzey en Jonna Fraser. De afgelopen week verscheen daarvan ook de videoclip.

Ray Fuego – Sliss FT. Kid Tha 6 (Prod. Garrincha)
In samenwerking met Kid Tha 6 bracht Ray Fuego onlangs zijn nieuwe track ‘Sliss’ uit, die werd geproduceerd door Garrincha. Het duo bracht nu ook de clip uit van het nummer.

Avalon Cypher #2: Tarik, Minitrapper, Sepa & RBDjan
Avalon is een nieuwe Cypher-reeks gestart en de afgelopen week was het alweer tijd voor deel 2. Waar de vorige keer Era, Navi, TonyTony en Seffelinie te horen waren, mochten ditmaal Tarik, Minitrapper, Sepa en RBDjan spitten.
Wally A$M – Jouw Ways FT. Mr. Polska (Prod. Outtatown & Eightythrilla
De kersverse artiest van Noah’s Ark bracht gedurende de voorbije week zijn debuut-EP bij het label uit. Daarop was ook de track Jouw Ways, in samenwerking met Mr. Polska en geproduceerd door Outtatown & Eightythrilla, en daarvan verscheen ook een clip.
Faberyayo & Abel – Skedede
Onlangs brachten Faberyayo en Abel hun ‘Comfy Season’ album uit en in de tijd daarna ging het duo aan de slag met het maken van videoclips. In dat rijtje is ‘Skedede’ nu de volgende.

Quessswho – Real Thing FT. Dystinct
Het was alweer een tijdje geleden dat Quessswho op muzikaal vlak iets uitbracht. Nu is ze een samenwerking aangegaan met de Belgische Dystinct en dat leverde de volgende track plus videoclip op.
Stuk – Marguareth FT. Jebroer, Mafe, Cartiez, Def Major & Doa 7
De heren van Stuk TV, bekend van YouTube, hebben in een brede samenwerking een nieuwe track uitgebracht. Ze sloegen de handen ineen met Jebroer, Mafe, Cartiez, Def Major en Doa 7 en daaruit kwam ‘Marguareth’ met bijbehorende clip.
Aristoteles – Brag About It
Na vier eerdere singles tijdens 2018 bracht Aristoteles tijdens de voorbije week zijn vijfde uit. ‘Brag About It’ is de naam en de rapper bracht er meteen de clip van uit. Gers Pardoel produceerde de pokoe.
Maycash – Wat Nu Gaat Gebeuren
Tot nu toe was Maycash vooral bezig met samenwerkingen, maar nu komt hij ook met een eigen solotrack. De naam is ‘Wat Nu Gaat Gebeuren’ en daarvan verscheen ook de videoclip.
Rich X Devi Dev – Amen
Rappers Rich en Devi Dev zijn een samenwerking aangegaan om samen tot een track te komen. De uitkomst daarvan is ‘Amen’ en dat nummer verscheen meteen met een clip.
Lil Flan$ - Meds
Tijdens het lopende jaar was Lil Flan$ met twee tapes al behoorlijk bezig. ‘Met de Pokoe’ en ‘Flansosa’ verschenen er al 24 nummers en daar komt nu een single bij. ‘Meds’ is de naam van de track plus videoclip.
Slimm – Even
Er was op muzikaal vlak al weer even niets te horen van Slimm, maar de artiest is nu terug. Hij bracht ‘Even’ uit en dropte daarbij meteen een videoclip.
ACMT (Ctjebandz X Ghettsika) – Up & Down
Ctjebandz en Ghettsika, de heren van ACMT, besloten om weer een nieuwe track uit te brengen en deden dat met ‘Up & Down’. Het nummer kwam met videoclip.
Papi Mikey Dinero – Merkgeil FT. Abel & Faberyayo (Prod. Dixak)
Papi Mikey Dinero kwam recent met zijn eerste single genaamd ‘La Vida Loca’ en de afgelopen week bracht hij alweer zijn volgende. ‘Merkgeil’ heet de samenwerking met Abel en Faberyayo.

Meer over:

#video
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.