101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle videoclips van Week 39

  •  
01-10-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
Tijdens week 39 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Josylvio & Moeman – Intro (Prod. Whiteboy)
Er is voor Josylvio geen tijd om stil te zitten. Enkele maanden geleden dropte hij zijn album ‘Hella Cash’ en nu is het wachten op een nieuw verzamelalbum ‘Hell Cash Gang volume 1’. Het intronummer van het album werd gedurende afgelopen week gedropt en daarbij verscheen ook de video.
Chivv – UN4GETTABLEBARZ Sessie 0.5
SBMG-lid Chivv begon recent zijn eigen label ‘UN4GETTABLE MUSIC’ en op het YouTube kanaal ervan dropte hij tijdens de voorbije week een ‘UN4GETTABLEBARZ-sessie’. Zijn werk is voorzien van een videoclip.
JoeyAK – Boonk Gang FT. Jboy & Drechter
Holendrechter JoeyAK brengt opnieuw een featuring uit na eerder verschenen te zijn op het album van Mario Cash. De rapper werkt samen met Jboy en Drechter en brengt de track plus video van ‘Boonk Gang’.
Jermaine Niffer – Steen Eiland
Als onderdeel van de maxi-single bracht Jermaine Niffer de track ‘Steen Eiland’ it, wat tevens de naam van de hoofdtrack is. Van dat nummer bracht de artiest ook een videoclip uit.
Bokoesam – Schudden FT. Cho (Prod. Spanker)
Recent maakte Bokoesam bekend dat zijn nieuwe album ‘Nachtvlinder’ zijn release kent op 19 oktober. De eerste single daarvan, ‘Schudden’ met Cho, is inmiddels verschenen en die kwam niet zonder clip.
Bartofso – Wat Van Mij Is FT. Lijpe (Prod. IliassOpDeBeat)
Kortgeleden kwam Bartofso zijn sessie bij 101Barz online en op dezelfde dag vond de release van zijn album ‘Majin Bouz’ uit. Een van de favoriete tracks op die plaat heet ‘Wat Van Mij Is’ in samenwerking met Lijpe en daarvan is nu de clip verschenen.
Soufiane Eddyani – Mamacita (Prod. Yam)
De Vlaamse rapper Soufiane Eddyani besloot de handen ineen te slaan met producer Yam, die ook verantwoordelijk was voor ‘J’ai Déconné’ van Latifah. De uitkomst is de track ‘Mamacita’ en daarvan verscheen tevens een videoclip.
Faberyayo & Abel – Online Shoppen
Het duo Faberyayo en Abel dropte met de EP ‘Comfy Season’ afgelopen vrijdag het eerste werk van het label ‘Burning Fik’. Als vervolg daarop is nu de eerste clip van een track verschenen. De eer was aan het nummer ‘Online Shoppen’.
Wally A$M X Bokoesam – Voel Mijn Hart (Prod. Ramiks)
Geproduceerd door Ramiks zijn Wally A$M en Bokoesam een samenwerking aangegaan. De uitkomst is de track ‘Voel Mijn Hart’.
Chip Charlez – Milly Rock FT. Jairzinho & JayMoreLife
Een tijdje geleden dropte de debuut-EP van Chip Charlez genaamd ‘De Focus’ en sindsdien druppelen de videoclips van de plaat binnen. Vandaag is het de beurt aan ‘Milly Rock’, een samenwerking met Jairzinho en Jaymorelife.
Yung Internet – In De Buurt
Eerder in het jaar 2018 verscheen het album ‘Long Island’ van Yung Internet en nu volgt een single. De naam van het werk is ‘In De Buurt’.
James 3allel – Pak Een Stack
Het is alweer een tijdje geleden dat de track ‘Pak Een Stack’ uitkwam, maar vorige week verscheen ook de videoclip ervan.
Raw Roets – Rauwe Sessie (Prod. By Pim)
In 2018 verschenen er van Raw Roets eerder twee werken. Zowel met ‘Comes And Goes’ als met ‘Sranang Gowtu’ betrof het een solotrack. Nu is de rapper met een nieuwe videoclip gekomen, namelijk ‘Rauwe Sessie’ geproduceerd door Pim.
Angelo King – Take Time
De volgende video betreft een lyric video. Angelo King bracht onlangs zijn single ‘Take Time’ uit en daarvan verschijnt nu dus de video.
MC Lost – Rechtstreeks FT. Mr. Puff
Amsterdammer MC Lost is terug met een single. De artiest gaat een samenwerking aan met Mr. Puff op het nummer ‘Rechtstreeks’ en dropte daarbij tevens een video.
Gil & Megas – Uit de Streets
De volgende track plus video komt van een duo uit Tilburg. Gil & Megas brachten recent de track ‘Uit De Streets’ uit en daarbij komt nu de videoclip.
Gucci Ghost & Ko Kunst – Pull Up Spray
Vorige week bracht Gucci Ghost zijn EP uit onder de naam ‘Aan Tafel’ en dezelfde week nog verscheen daarvan de eerste clip. ‘Pull Up Spray’ is de naam.
WatWatIs – Therapy
Ook de heren van WatWatIs kwamen onlangs met een nieuwe EP. De naam was ‘Therapy’ en van de gelijknamige track kwam ook de videoclip uit.
Makka – Glazen Tranen
Het nieuwe album ‘Duivelskind’ van Makka wordt eind oktober verwacht en daarvan brengt hij nu alvast een single inclusief videoclip van. De naam van het nummer is ‘Glazen Tranen’.
AR X JONNAVD7 – Mortal Kombat
De volgende videoclip is een samenwerking tussen een Engelstalige en een Nederlandstalige artiest. De Engelstalige betreft AR, terwijl Jonnavd7 de Nederlandse rap vertegenwoordigt op ‘Mortal Kombat’.
Demozah – Dichterbij (Prod. Roger Davids)
Geproduceerd door Roger Davids bracht Demozah zijn tweede single van het jaar. Eerder verscheen ‘Mix’ en nu is de naam ‘Dichterbij’. Demozah brengt hem uit met video.
Jalal Oba – Mama Mia (Prod. Harun B)
Kort geleden verscheen Jalal Oba zijn track ‘Bella’ nog uit en nu verschijnt alweer iets nieuws. Geproduceerd door Harun B vond de release van het nummer ‘Mama Mia’ plaats.
Suzet Lichel – Weddenschap
Van Suzet Lichel verschijnt binnenkort haar debuut-EP. In aanloop daarnaartoe bracht ze alvast een single uit, inclusief videoclip. ‘Weddenschap’ is de naam.

Meer over:

#video
Delen: