101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle videoclips van Week 38

  •  
24-09-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Tijdens week 38 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Jonna Fraser – La Vida Loca FT. SBMG
Recent gaf Jonna Fraser alvast een voorproefje van de nieuwe hit tijdens zijn 101Barz zomersessie, maar de afgelopen week verscheen de track met de bijbehorende videoclip. De Zaandammer verschijnt met SBMG.
Frenna – Capuchon (Prod. Spanker)
Kortgeleden bracht Frenna in samenwerking met Lil Kleine de hit ‘Verleden Tijd’ uit, maar ook daarna is hij niet stil gaan zitten. Geruisloos gaat hij door, ditmaal solo, en brengt hij de track en clip ‘Capuchon’ uit. Spanker produceerde de track.
Lijpe – Microfoon (Prod. Architrackz)
Binnenkort brengt Lijpe zijn aangekondigde album ‘Andere Leven’ uit en daarvan brengt hij nu de eerste track met bijbehorende videoclip. ‘Microfoon’ is de naam en de track is geproduceerd door Architrackz.
Jacin Trill – Niet meer leven (Prod. Jack $hirak)
‘Jacin’, de EP van Jacin Trill kwam de voorbije week uit en daarbij bracht hij ook meteen de clip van het nummer ‘Niet Meer Leven’ naar buiten. Jack $hirak produceerde de plaat.
Young Ellens – Ik Zweer Het Je FT. 3robi & Esko
Kort voordat Young Ellens zijn nieuwe project ‘PRACTICE 2’ aankondigde, kwam hij met een nummer plus videoclip. Het gaat om ‘Ik Zweer Het Je’, waarop hij samenwerkt met 3robi en Esko.
Ares – Gezegend
‘Alice’ is de naam van het nieuwe album van Ares en met ‘Gezegend’ brengt hij nu zijn tweede videoclip ervan uit. Eerst was er ‘Rollercoaster Tycoon’, nu is er ‘Gezegend’.
Jboy – Traffic
Op JoeyAK zijn ‘Luitenant’-EP verscheen Jboy al en vergaarde hij zijn eerste roem. Op ‘Holendrecht Anthem’ was hij samen met enkele andere rappers uit de gelijknamige stad te zien en nu dropt hij een eigen track plus video. ‘Traffic’ is de naam.
ValsBezig – Love
Eerder tijdens 2018 werd ‘Soon On Top’ de EP van ValsBezig uitgebracht en sindsdien stromen de videoclips ervan één voor één binnen. Nu is het tijd voor het nummer ‘Love’.
Braz – Santiago (Prod. Yung Noodle)
Braz bracht enige tijd geen eigen muziek uit, maar komt terug met zijn nieuwe track ‘Santiago’. De voormalige chauffeur The Pickup-sessies, die er zelf ook bars spitte, brengt er ook een videoclip bij.
Cypher - #1 Era, Navi, TonyTony & Seffelinie
Er begon de afgelopen week een nieuwe Cypher-reeks, gestart door het platenlabel Avalon. Era, NAVI, TonyTony en Seffelinie dragen hun steentje bij.
NAVI – Suīcide
Van de door NAVI uitgebrachte maxi-single ‘Suïcide’ kwam snel na die release ook de videoclip van de hoofdsong. Het gelijknamige ‘Suïcide’ kreeg vrijwel meteen een videoclip.
Mr. Polska – Bye Bye
Niet lang geleden tekende Mr. Polska bij Noah’s Ark en binnenkort zal zijn nieuwe project verschijnen. De voorbije week kwam hij met het nummer ‘Bye Bye’, waarop Polska voleldig in het Pools te horen is.
Caza – Slide FT. Famke Louise
Caza bracht al langere tijd zelf niets uit, maar komt nu terug met Famke Louise. Samen springen zij op de track ‘Slide’ en daarbij komt meteen een videoclip.
Ismo – Wesh
Eerder bracht Ismo in samenwerking met Lijpe het album ‘Tijdloos’ en nu is de rapper alweer bezig met een nieuwe plaat. Recent bracht hij een nieuwe track genaamd ‘Wesh’ uit en daarvan verschene ook de clip.
Kempi – Curasaus FT. Fernando Halman
Kempi is heden ten dage druk met zijn Kempi College en daarnaast is hij bezig met zijn album ‘Oompie Keke’. Ook werkte hij in Curaçao samen met enkele artiesten aan de ‘Curasaus’-EP en daarvan komt nu de track plus clip uit onder die gelijke naam.
Gino STACKSZ – HESJIB
Gino STACKSZ was de laatste tijd vooral bezig met samenwerking met o.a. Wesson, Kevcody en Defano Holwijn, maar ook bracht hij met ‘HESJIB’ een solotrack uit. Nu dropt hij daarvan ook de videoclip.
Brainpower – De Bass Druipt
Good old Brainpower is nog altijd druk met muziek en bij zijn laatste track ‘De Bass Druipt’ bracht hij ook een videoclip uit.
RUGGED & F1rstman – Bella
Na de eerdere track ‘Ariba’ met Miggs De Bruijn en Guydo, gaat het Eindhovense ‘RUGGED’ nu een samenwerking aan met F1rstman. ‘Bella’ kwam eruit voort. Check de track met videoclip.
Amerildo de Krijger , Cartiez San, Rollán, Kid de Blits, Wilie Wartaal – Yng Nga (Prod. Boaz & Gindaroca)
Tijdens de Release Gemist van week 37 kwam het nummer ‘Yng Nga’ van Amerildo de Krijger, Cartiez San, Rollán, Kid de Blits en Willie Wartaal al terug, maar nu verschijnt ook de clip van de groep.
Ballin30 – Shots Fired
In 2018 bracht Ballin30 al tracks als ‘Ik Heb Die Bam’, ‘Apocalyps’, ‘2 Gunz’ en ‘Lampi Lampi uit’ en de voorbije week verscheen de clip van het nummer ‘Shots Fired’.
Souff – Habibti
Souff is voornamelijk bekend van filmpjes op Instagram, maar dropte recent zijn eerste eigen track met bijbehorende video: ‘Habibti’.

Meer over:

video
Delen: