101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Video Gemist - Week 37

  •  
17-09-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Ook de afgelopen week verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Ali B, Boef & Ronnie Flex – Spectakel
De afgelopen week verdween een samenwerking tussen drie van de meest bekende rappers van Nederland. Boef en Ronnie Flex besloten samen te werken met hun baas van SPEC, Ali B, en daar kwam een track uit voort waarvan de street credibility hoog is. Ook de videoclip werd gedropt.
Frenna & Lil Kleine – Verleden tijd (Prod. Project Money)
Ook met Frenna en Lil Kleine sprongen twee grote namen samen op één track: ‘Verleden Tijd’. Het tweetal ontving al een gouden plaat voor het door Project Money geproduceerde nummer en ook de videoclip zit strak in elkaar.
De Fellas (Frsh, Geechi & Getit) – Triple S
De release van het nieuwe album van De Fellas, ‘Lang Leven De Flex 2’, blijft niet lang meer uit en recent brachten ze alvast een track uit. De naam ervan is ‘Triple S’ en ook de videoclip verscheen erbij.
Bartofso – Hakuna Matata FT. Pietju Bell
Korgeleden kwam Bartofso nog met de track én videoclip van ‘V8’ en nu is het alweer tijd voor de volgende. ‘Hakuna Matata’ is het volgende nummer dat toegevoegd wordt aan zijn repertoire. Ook Pietju Bell is te horen en te zien in de clip.
Ares – Rollercoaster Tycoon
Eerder bracht Ares zijn track ‘Rollercoaster Tycoon’ al uit op Spotify, maar nu staat ook de videoclip ervan online op YouTube.
Webb – Korte Metten
Onlangs werd Webb nog verkozen tot Talent van de Maand bij 101Barz en hij bleef niet stilzitten. Hij kwam met de nieuwe track ‘Korte Metten’ en bracht daarbij ook een videoclip uit.
Djezja – Za3ma FT. Yung Felix
Kippie besloot zijn artiestennaam te veranderen in Djezja en tekende tevens bij Trifecta. De voorbije week werd ook meteen de eerste track bij zijn nieuwe label geproduceerd en dat deed hij in samenwerking met Yung Felix. ‘Za3ma’ is de naam van de track en de gelijknamige clip.
Frenchie B – Geen Kans
Voor Frenchie B is zijn nieuwe track en clip een vervolgstuk aan een hectische periode. De rapper raakte in de clinch met Armoo, Apollo en Joey Bravo en dat laat hij in ‘Geen Kans’ merken.
Sjaak – Tony
De ervaren rapper Sjaak is druk bezig met een nieuwe EP genaamd ‘Sjaakmat 2.0’. In aanloop daarnaartoe dropt hij alvast een track met bijbehordende video die erop zal verschijnen, namelijk ‘Tony’.
Jayboogz – Take Time (Prod. Srno)
Recent was de release van Jayboogz zijn nieuwe track ‘Take Time’, geproduceerd door Srno. Daarbij verscheen ook de videoclip van het nummer. Check het item hier.
Mennoboomin – Johnnie Walker
Recent werkte Mennoboomin nog samen met Gers Pardoel, maar nu maakt hij zich alweer op voor zijn soloalbum. Het eerste uitgebrachte onderdeel daarvan is ‘Johnnie Walker’, welke door hemzelf geproduceerd is en waar tevens een videoclip bij uitgebracht werd.
Cry – HSKT FT. Jiri11 (Prod. Outtatown)
Na samenwerkingen komt Cry nu met een eigen single. Samen met Jiri11 brengt hij de track ‘HSKT’, geproduceerd door Outtatown en voorzien van een videoclip.
Yung Nnelg – Diamonds & Pearls
De volgende track is een nummer van een nationale artiest met een internationaal geschoten videoclip. Yung Nnelg brengt ‘Diamonds & Pearls’ uit en ging naar Los Angeles voor de shoot van de video.
Chip Charlez – Medley (Op 1 Lijn, Avond/Focus & Domino’s)
Twee weken geleden kwam ‘DeFocus’ uit, de EP van Chip Charlez. Nu komt de artiest met een videoclip, maar niet zomaar een. Het betreft een medley bestaand uit de tracks ‘Op 1 Lijn’, ‘Avond/Focus’ en ‘Domino’s’.
Tavv – She Lie
Na anderhalve maand komt ook Tavv weer met een nieuwe videoclip. Toen verscheen ‘Oh Men’, terwijl tijdens de afgelopen week ‘She Lie’ online kwam.
Jalal Oba – Bella (Prod. Harun B)
Eerder bracht Jalal Oba de singles ‘Bodem’ en ‘No Time’ uit en nu is hij alweer terug met de volgende: ‘Bella’. De track is geproduceerd door Harun B en kent een videoclip.
Amigo X Shorta – 9/11
Na een eerdere samenwerking met Sam J’taime ging Amigo ditmaal met Shorta de studio in. De track ‘9/11’ verscheen daaruit en wordt gebracht met videoclip.
Kings ta – Stoney (Prod. Lil Flan$)
Binnenkort komt Kingsta met een nieuwe EP en daarvan kwam met ‘Stoney’ al de eerste single uit. Het is geproduceerd doro Lil Flan$ en komt uit inclusief videoclip.
Ibra – OMW FT. Matthew
Eerder dit jaar bracht Ibra zijn EP ‘Mensch’ uit  en daarvan verschenen al de video’s van ‘No Time’, ‘Hemel voor een Tuig’ en ‘In Uit’. Nu komt de artiest met een nieuwe video en wel die van het nummer ‘OMW’.
Scovic – Ready Steady
Het is weer tijd voor een release van Kempi College. Eerder kwam het nummer ‘Gucci Louis Polo’ uit en nu is het de beurt aan Scovic. ‘Ready Steady’ is de naam en komt samen met een videoclip.

Wolf – Taart (Prod. Mick Spek)
Geproduceerd door Mick Spek komt Wolf met een nieuwe track. De naam ervan is ‘Taart’ en komt samen met een videoclip.

Meer over:

#video
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.