101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Video Gemist - Week 36

  •  
11-09-2018
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
Ook de afgelopen week verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Mario Cash – Jongvolwassen FT. JoeyAK (Prod. Jack $hirak)
Afgelopen vrijdag werd het nieuwe album van Mario Cash genaamd ‘Exclusive’ gedropt. Nu is ook de videoclip van één van de tracks op de plaat uitgekomen, namelijk die van ‘Jongvolwassen’. Mario is erin te zien in samenwerking met JoeyAK.
Architrackz – Gegeten FT. JoeyAK & Broertje
Ook Architrackz bracht zeer recent zijn album ‘Dashawn’ uit en voegde daar later nog eens drie nummers aan toe. Zo werd ‘Gegeten’ er nog in samenwerking met JoeyAK en Broertje bijgevoegd en daarvan is nu ook de clip openbaar.
Idaly – Lil Mama FT. Josylvio
Voor het weekend bracht Idaly zijn nieuwe EP genaamd ‘Minder is Meer’ uit en daarmee kwam ook direct een videoclip naar buiten. Op de track ‘Lil Mama’ is de artiest te zien met Josylvio.
Jayh – Real Love FT. Tabitha
Na eerder op de nummers te hebben gestaan van Eves Laurent en Famke Louise, komt Jayh nu terug met eigen werk. Hij besloot samen met Tabitha het nummer ‘Real Love’ op te nemen en daarbij meteen een videoclip te droppen.
Jerra – 000000 (Prod. Srno)
De inmiddels al een tijd bij Topnotch getekende Jerra is weer terug na een tijdje weinig gedropt te hebben. Tegelijkertijd met de track bracht hij de video uit van het nummer ‘000000’.
Sepa – In De Fik FT. Donnie
De voorbije week werd het album ‘Separaat’ van Sepa uitgebracht en daarop was het nummer ‘In De Fik’ te beluisteren in samenwerking met Donnie. Nu is ook de muziekvideo van de track uitgebracht door de rapper.
Yes-R – On The Road
De Amsterdammer Yes-R is al een behoorlijke tijd in de game en is er nog allesbehalve klaar mee. Recent dropte hij de track ‘On The Road’ en al snel daarna volgde ook de clip.
Dopebwoy – Trophies (Prod. Spanker)
Recent kwam Dopebwoy met een solotrack en daarbij verscheen ook een videoclip. Geproduceerd door Spanker heet het nummer ‘Trophies’.
Snelle – Saus
De track ‘Saus’ van Snelle was vorige week al te zien tussen de lijst van uitgebrachte nummers, maar nu is daar ook de video van verschenen.
Nesim Najih – Leo (Prod. Fraasie)
Na eerder de track én video ‘Maak Mama Proud’ uitgebracht te hebben, is Nesim Najih nu opnieuw te bewonderen op een solotrack. ‘Leo’ is de naam.
Miggs de Bruijn – Ariba FT. Rugged & Guydo
Miggs de Bruijn besloot samen met Rugged en Guydo op een track te verschijnen en schoot daar ook meteen een clip bij. ‘Ariba’ is de naam van wat er uitgekomen is.
DØS – Ziel (Prod. Chiraqxel)
Recent sloot DØS zich aan bij het nieuwe label van Kaascouse en komt nu alweer met zijn tweede video. De naam van de track is ‘Ziel’.
Viccens – De Modder, PT. 2 (Prod. Styn)
Viccens dropt de tweede video van zijn gelijknamige EP. Het nummer heet ‘De Modder’ en is geproduceerd door Styn.
Lil MG – NUL6N30
Aan de volgende videoclip hangt een apart verhaal. Tijdens de opnames ervan werden Lil MG en twee vrienden gearresteerd omdat de politie dacht dat ze met echte wapens over de Grote Markt liepen. Toch werd de clip ervan ‘gewoon’ gedropt.
Ella John – Potion
Recent was Ella John te gast bij 101Barz voor een studiosessie en nu verschijnt er een videoclip. Het is een solotrack genaamd ‘Potion’ en hij is geproduceerd door Ricky Ventura.
Angelo King – Lifestyle FT. 7AM
7AM besloot de handen ineen te slaan met Angelo King en samen op de track ‘Lifestyle’ van Angelo te verschijnen. Ook de video verscheen.
Chip Charlez – Good (Prod. The Kid Selim)
Een week eerder kwam de release van Chip Charlez zijn EP ‘De Focus’ naar buiten en daarvan dropt hij nu een videoclip. De naam is ‘Good’ en is geproduceerd door The Kid Selim.
Vonneke Bonneke – Loesoe Challaz (Prod. Krankjo ram)
Voorheen was Vonneke Bonneke vooral bekend van YouTube, maar nu ze is getekend bij Trifecta komt ze ook met haar eerste track. De naam ervan is ‘Loesoe Challaz’ en is geproduceerd door Krankjoram.
Roya2Faces – Mooie Dame FT. FMG
Roya2Faces aka voetballer Royston Drenthe heeft in zowel het voetbal als in de muziek zijn carrière weer opgepakt. In samenwerking met FMG heeft hij nu zijn single ‘Mooie Dame’ uitgebracht.
LVZY – Swang
Binnenkomt verschijnt een nieuwe EP van LVZY en daarvan besloot hij alvast een track met bijbehorende clip te droppen. ‘Swang’ is de naam.
Shock Elias – HITTEGOLF (Charizard Bars #1)
Ook Shock Elias besloot onlangs een nieuwe track plus video uit te brengen. De artiest schaart het nummer ‘HITTEGOLF’ onder de ‘Charizard Bars’, waarvan dit de eerste in een reeks is.
95 Kuston & Pretty Boy Dro – 10 (Prod. Trobi)
In samenwerking met Pretty Boy Dro heeft 95 Kuston de voorbije week een nieuwe clip uitgebracht. De track ‘10’ is geproduceerd door Trobi.
Muun – Ganja FT. Aki, Triplego & Narco Polo
De volgende track met bijbehorende video is er een met behoorlijk wat namen op het nummer. Muun werkt samen met Aki, Triplego & Narco Polo voor de release ‘Ganja’.
Youngtatta – Bewegen (Prod. Nystrovin)
Youngtatta heeft naast de track zelf nu ook de video van ‘Bewegen’ uitgebracht. De track is geproduceerd door Nystrovin.
Bahadir X Rambo – Wauw / Ieh
De Alkmaarse Rambo besloot een samenwerking aan te gaan met Bahadir en daar kwam de track ‘Wauw/Ieh’ uit. Ook de videoclip ervan verscheen.
WatWatIs – R.O.A.D.
De groep WatWatIs heeft een nieuwe track uitgebracht onder de naam ‘R.O.A.D.’. De afkorting staat voor Running On A Dream en daarvan verschijnt nu ook de videoclip.
Team Rush Hour – Way Up FT. Giorgio & Mitch Capo
Team Rush Hour dropt binnenkort een nieuwe EP en daarvan is met ‘Way Up’ nu de derde single uitgekomen. Er wordt samengewerkt met Giorgio en Mitch Capo.
Smallavelli – Mama
De volgende videoclip is een bijzondere. Smallavelli verloor onlangs zijn moeder aan kwijt aan kanker en besloot met het volgende nummer een ode aan haar te brengen. De track heet dan ook ‘Mama’.
Engel – Breek FT. Paul de Munnik
Op 18 november komt Engel zijn album ‘Schatgraven’ uit en daarvan dropte hij de voorbije week alvast een single. In samenwerking met Paul de Munnik is ‘Breek’ de naam.

Meer over:

#video
Delen: