101Barz

Video Gemist - Week 35

  •  
04-09-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Sevn Alias dropte zijn album 'Recasso' en bracht de video uit van de track 'Mag Het ff Lekker Gaan' met Josylvio
Ook de afgelopen week verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.
Sevn Alias – Mag Het ff Lekker Gaan FT. Josylvio (Prod. Jack $hirak)

Nadat Sevn Alias zijn nieuwe album ‘Recasso’ na lange tijd uitbracht, kon de eerste clip ook niet lang op zich laten wachten. Samen met Josylvio verbleef de Amsterdammer in Egypte en namen ze de video op van het nummer ‘Mag Het ff Lekker gaan’.

Bartofso – V8 (Prod. MB)
Het is je vast niet ontgaan dat Bartofso recent samen met Mula B en Yung Felix te horen was op het nummer ‘Waar zijn die Kechs?’. Ook wat betreft solotracks blijft de rapper echter niet stilzitten, want vorige week dropte hij de videoclip van zijn nieuwe nummer ‘V8’.
 
Zack Ink – Toast Up (Gunna Remix
Het origineel van het nummer ‘Gunna’ kwam eerder dit jaar uit op Zack Ink zijn album ‘Drip Season 3’. Zack besloot er een remix van te fabriceren onder de naam ‘Toast Up’ en daarvan is nu de videoclip verschenen.

Jacin Trill – Jacin (Prod. Jack $hirak)
Jacin Trill besloot niet alleen zijn nieuwe track ‘Jacin’ uit te brengen, ook kwam er direct een videoclip achteraan. De twintigjarige rapper duikt daarbij op in de woestijn.

Monsif – Naar Toe (Prod. Monsif)
Waar Monsif heden ten dage veelal herkend wordt als producer, komt hij nu met een nieuwe solotrack inclusief een videoclip. Het nieuwe nummer komt onder de naam ‘Naar Toe’ en is als vanzelfsprekend door Monsif zelf geproduceerd.
 
F.I. – Rarejongen
Op 30 september komt F.I. met zijn nieuwe album en recent dropte hij de videoclip van zijn tweede single uit. De videoclip komt als opvolging op ‘Green is Back’.

Oualid – Willie FT. Ali B, Mocromaniac & Kippie
Oualid besloot een veelzijdige samenwerking aan te gaan met Ali B, Mocromaniac en Kippie voor zijn nummer ‘Willie’. Daarbij kon een videoclip niet uitblijven en die dropt hij nu dan ook.

Mario Cash – Doorgaan FT. Juicc & Era
Kort nadat Mario Cash zijn nieuwe track ‘Doorgaan’ uitbracht, verscheen ook de clip ervan. De rapper verschijnt samen met Juicc en Era en maakt zich op voor zijn album ‘Exclusive’.  
 
Philly Moré – Voor Mij
Recent kwam Frenna met zijn eigen label ‘777’ en Philly Moré sloot zich bij hem aan. ‘Voor Mij’ is alweer Philly zijn tweede release bij het label en daar dropt hij tevens een videoclip bij.

Lil Saint – Cardio
Lil Saint zit niet stil en komt in actie met ‘Cardio’. De artiest brengt daarbij een videoclip uit die zich voornamelijk afspeelt omringd door vrouwen en een dikke auto.

Killah Keezy – Ik Regel Dat FT. Mellie
Van Killah Keezy hoorden we op muziek vlak al even niets, maar in samenwerking met Mellie brengt hij nu de videoclip uit van zijn nummer ‘Ik Regel Dat’.

James Watss – In Love (Prod. Project Money)
James Watss komt opnieuw met een track plus video die op zijn EP ‘Dream’ te checken is. Ditmaal betreft het, na ‘Wifey’, het nummer ‘In Love’.

Makkie – Zo Subtiel
Makkie heeft de videoclip van zijn track ‘Zo Subtiel’ uitgebracht. De rapper bracht onlangs zijn nieuwe EP ‘These Days’ uit en daar is de track ook op terug te vinden.

Bryan MG – Bouge Ton Derriere FT. Louivos & Wawa  
Bryan MG is gekomen met de videoclip van zijn nieuwe track ‘Bouge Ton Derriere’. De Belg is druk met zijn debuut-EP en deze track met Louivos en Wawa betekent zijn derde single.
 
Jay-Way – Teen Gohan (Prod. Alken)  
Binnenkort verschijnt Jay-Way zijn EP ‘Teen Gohan’, maar de gelijknamige video en track bracht de rapper alvast uit.
 
Chip Charlez – Rennen Door De Velden FT. Paul Sinha
Met ‘Rennen Door De Velden’ heeft Chip Charlez de eerste video online gezet van zijn eerste EP ‘DeFocus’. Op de track werkt Chip samen met Paul Sinha.

IAMGUNZ – Put It On Me
IAMGUNZ heeft de videoclip van zijn nieuwe solotrack ‘Put It On Me’ online gezet. Het nummer van de Belg is onderdeel van zijn EP ‘Big Daddy’s World’.

Sevengang – Big Bandz (Prod. Bolle Sevengang)
De videoclip van ‘Big Bandz’ is recent uitgebracht door Sevengang en is hier te checken. De track is geproduceerd door Bolle.

Kitsu FT. FFlean & Annefrank – Gucci Louis Polo
Kitsu ging aan de slag met twee andere artiesten van Kempi College en daaruit rolde de track ‘Gucci Louis Polo’. Recent kwam de bijbehorden videoclip uit en die is hier te bekijken.

Meer over:

#video
Delen: