101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Video Gemist - Week 33

  •  
20-08-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
JoeyAK en Yung Felix blijken een gouden combinatie met #HHHK
Elke week zijn er meerdere video’s van Nederlandse bodem. Grote artiesten droppen visuals van nieuwe singles of tracks van hun laatste album. Opkomende artiesten bouwen hun repertoire op en laten zien wie ze zijn. Af en toe wat random ‘drops’, maar hier vindt je de releases van afgelopen week op een rij. Wil jij op de hoogte zijn? Dit zijn de video’s van vorige week die je volgens 101Barz gezien moet hebben.
JoeyAK & Yung Felix – Hoofd Heet
JoeyAK en Yung Felix lijken muzikaal in twee verschillende werelden te zitten, maar ontmoeten elkaar met de track ‘Hoofd Heet’. De typische Yung Felix drums begeleidden JoeyAK’s authentieke punchlines. De video is gemaakt door Framez Productions die duidelijk inspiratie hebben gehaald uit Kendrick Lamar’s video voor ‘Humble’. Een track die gaat werken in de streets, maar zeker ook de clubs gaat hitten.
Winne – Horizon ft. Bekir Kolic  
Het was Winne’s week de afgelopen week. Hij bracht een legendarisch moment terug naar de 101Barz studio samen met Feis, bracht meerdere singles uit en als klapper op de vuurpijl dropte zijn album ‘Oprecht Door Zee’. Om de release van dit album uit te lichten, kwam ook de video van een van de tracks op dit album uit. Het gaat om de track ‘Horizon’ met Bekir Kolic die is geproduceerd door Rass King en Chievva. Het productiehuis Since’88 is verantwoordelijk voor de videoclip.
Jermaine Niffer – Kiespijn ft. Bartofso & Mario Cash
Jermaine Niffer is terug met een nieuwe tune genaamd ‘Kiespijn’ op Esko’s label Van Klasse. In de videoclip zie je Jermaine Niffer en de featurings Bartofso en Mario Cash in de rol van de minst professionele tandartsen die je ooit hebt gezien. De productie van de track is gedaan door Boyd Janson.

Jiri11 – In Squad We Trust ft. Young Ellens

Jiri11 brengt zijn tweede single onder het label Trifecta uit. Op ‘In Squad We Trust’ is naast Jiri11 ook Young Ellens te horen op een beat van Jordan Wayne. Indigon is verantwoordelijk voor de trippy video bij de track.
Killer Kamal & Pietju Bell – Mug
Killer Kamal is terug! Hij is samen met Pietju Bell, die deze zomer nog zijn nieuwe album ‘Als ’T Maar Lukt’ uitbracht, te zien in een nieuwe videoclip op het kanaal van Teemong. Teemong is niet alleen verantwoordelijk voor de video, maar ook voor de productie van de track ‘Mug’.
Architrackz – Reverse ft. Chivv & Shanee
Architrackz z’n producertag hoor je de afgelopen jaren overal voorbijkomen. 24 augustus brengt hij zijn eigen plaat als producer uit met de titel ‘Dashawn’ en ‘Reverse’ is een single afkomstig van dit album. Op deze productie van Architrackz zijn Chivv en Shanee te horen. De video is gemaakt door Daniel Scotch.
Beckie – Kom Me Testen ft. Mario Cash
Op Hef’s label Zero verscheen afgelopen week de nieuwe video van Beckie. Vorig jaar kwam ze al bij ons in de studio voor een sessie en ook was ze te horen op de Barz4Barz van afgelopen zomer. Op haar nieuwe single ‘Kom Me Testen’ werkt ze samen met Mario Cash. De producer van de track is Mastah William en de video is gemaakt door Paravizy. 
Kleine Ben & King B – Niets Is Wat Het Lijkt
De Vlaamse broers Kleine Ben & King B dropten afgelopen week vier nieuwe tracks in de vorm van de EP ‘Geen Weg Terug’. Een van de tracks is ‘Niets Is Wat Het Lijkt’ en een video van deze track verscheen op het kanaal van Top-Notch.
Kosso – Motorkap ft. Murda  
‘Motorkap’ was een van de tracks op Kosso’s album ‘Beti’ die deze zomer uitkwam. Op deze track is hij niet alleen te horen, maar ook Murda doet een verse op de track. De producer van ‘Motorkap’ is Artiller Tonez en de video is een productie van Avanti Media Grip.
FI & Devi Dev– Kansami
Het Antilliaanse label Ganja INC en het Nederlandse Green Gang slaan hun handen ineen voor deze samenwerking. FI en Devi Dev zijn beiden te horen op de track Kansami, die geproduceerd is door de producer Blasian.
Jirraiya – Hoofdpijn ft. Rabby Racks
Op Rabby Racks’ YouTube-kanaal Racks Entertainment verschijnt de nieuwe video ‘Hoofdpijn’ van Jirraiya. Rabby Racks zelf is ook te horen op deze track. De track is geproduceerd door Vanno.
Mister Personal & TreBeats – The Mashup
Mister Personal wisselt Engels en Nederlands op zijn track ‘The Mashup’ met TreBeats. Mister Personal is onderdeel van het collectief Eastgarden Music. 
Zijn we video's vergeten? Meld het ons door een mail te sturen naar info@101barz.nl.

Meer over:

#video
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.