101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Van Trapjack naar TrapLove

  •  
14-02-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
528 keer bekeken
  •  
Afgelopen jaar leerden we Jack kennen. Z’n muziek was binnen no-time overal te horen en inmiddels kunnen we niet meer om hem heen. 28 februari komt zijn debuutalbum ‘TrapLove’ uit, dus deze valentijnsdag heeft Jack wat muzikale liefde voor jullie.

Sinds zijn eerste track ‘Trapjack’ op Rotterdam Airlines verscheen, ging het hard voor de jonge Jack. De Rotterdamse rapper kwam uit het niets, maar dat hij kon rappen werd meteen duidelijk. Ongenuanceerde lines over trappen en keuzes maken op de streets, maar al snel blijkt dat hij meer in petto heeft. Niet lang daarna dropte hij zijn single ‘Op De Weg’, die een melodieuzere kant van Jack laat horen.
‘Bestel een champi in de club en spuit hem over je wijf’
Succesvolle singles worden bijna altijd opgevolgd met een EP en in Jack’s geval was het niet anders. ‘Plan A’ zag het licht in de zomer van 2019 en het eerste project van Jack is een feit. De rap en zang worden feilloos afgewisseld en met featurings van 3robi, LouiVos, DJEZJA en Idaly lijkt hij ook de waardering van zijn collega-rappers te krijgen.
‘Labels die aan me trekken. Ik kan overal naartoe’
In plaats van een nieuwe EP krijgen we aan het eind van 2019 een deluxe-versie van ‘Plan A’. Een aantal nieuwe tracks worden aan de EP toegevoegd die het geheel laat voelen als een compleet album. Toch lijkt het Jack allemaal niet snel genoeg te gaan en al snel na de release van deze versie, kondigt hij alvast de opvolger ‘TrapLove’ aan.
In het begin van 2020 gooide Jack hoge ogen door met de Britse M Huncho ‘Love In The Streets’ uit te brengen. De beide heren staan in hun eigen land bekend voor hun wavy flows en deze twee artiesten op dezelfde track zorgen voor een meertalige melancholische trapbanger.
‘Geen Steve-O, maar je bitch die geeft Jack ass’
28 februari is het zover en kunnen we Jack’s debuutalbum verwachten. Er is nog weinig bekend over het album, maar vandaag op valentijnsdag krijgen we alvast een korte preview in de allernieuwste Wintersessie.   
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.