101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Welke producties van TRAPMONEYBIGGIE ken je?

  •  
09-10-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
TMB

Leer de maker van Ronnie Flex' 'Saus' kennen

Later vandaag, op dinsdag 9 oktober, verschijnt er een nieuwe aflevering in de Hitmakerz-reeks van 101Barz. In de laatste editie werd er ingezoomd op de track Rozeswoesh van Jacin Trill, die geproduceerd werd door 808milli. Nu is het de beurt aan TRAPMONEYBIGGIE, een extravagante producer die nauwe banden heeft met enkele artiesten afkomstig uit Amerika. Tevens is hij de ontwikkelaar van de beat die te horen is onder de track 'Saus' van Ronnie Flex, waarop ook Winne zijn aandeel heeft. TRAPMONEYBIGGIE is voor velen wellicht nog niet heel bekend en daarom zetten wij een aantal van zijn werken onder elkaar.
Ronnie Flex - Saus ft. Winne (Prod. TRAPMONEYBIGGIE)
De al genoemde track 'Saus' is TRAPMONEYBIGGIE zijn grootste succes binnen de Nederlandse scene. De Hitmaker van deze editie kent Ronnie Flex al vanuit zijn jeugd in Capelle aan de IJssel en dat levert hem nu een grote samenwerking op. Nog nadat hij te horen kreeg dat Ronnie aan de slag ging met zijn beat, kreeg de producer te horen dat ook Winne een aandeel ging hebben op het nummer.
TRAPMONEYBIGGIE - Bladibla (Prod.TRAPMONEYBIGGIE)
De laatste uitgebrachte track die doorTRAPMONEYBIGGIE werd geproduceerd is 'Bladibla', een nummer waarop hij een dubbele rol vertolkt. Naast zijn te horen beat is hij namelijk ook de artiest op deze track. "Als rap niet lukt, whip ik da pot & als beats niet lukt breek ik my wrist 'n neem ik een risk met het slangen van bricks", klinkt hij op zijn eigen creatie.
Dr. Driip - Drop My Roof (Prod.TRAPMONEYBIGGIE)
Zoals eerder vermeld, heeft TRAPMONEYBIGGIE ook zijn connecties overseas  in Amerika. Op YouTube is er op beeld nog weinig van gepubliceerd, maar op Soundcloud heeft hij al een behoorlijk repertoire met Amerikaanse artiesten. Een rapper waarvoor hij vaker produceert is Dr. Driip. Het nummer 'Drop My Roof' is, kijkend naar de streams, een van zijn grotere successen op Soundcloud.
TRAPMONEYBIGGIE - Alle Swag (Prod.TRAPMONEYBIGGIE)
Het laatste project dat TRAPMONEYBIGGIE op Soundcloud uitbracht is het nummer 'Alle Swag'. Net als op 'Bladibla' besloot de muzikant er zelf op te rappen, alvorens hem een maand geleden uit te brengen. De rapper annex producer komt op de track met een authentieke trap-sound.
AGoff - Crystal Clear (Prod.TRAPMONEYBIGGIE)
Tot slot een productie voor een Amerikaanse artiest die TRAPMONEYBIGGIE zelf noemt in het item van vanmiddag. AGoff is de naam en in dit geval hebben we het over zijn track 'Crystal Clear'. Het door TRAPMONEYBIGGIE geproduceerde trapnummer is met ruim 17.000 streams net als 'Drop My Roof' een van de grotere succesen van de muzikant op Soundcloud.
Vanmiddag om 16:00 uur leer je TRAPMONEYBIGGIE beter kennen in de nieuwe 'Hitmakerz' op al onze kanalen.
Delen: