101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

TIZ, een nieuw hoofdstuk

  •  
10-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
239 keer bekeken
  •  
Op deze dinsdag staat je weer een release te wachten en ditmaal niet zomaar een. Het is een bijzondere voor 101Barz, want Thijs van onze redactie staat zelf achter de microfoon. Achter de schermen was hij al die tijd bezig met het maken van muziek, maar vandaag zie je het op je beeldscherm!
De geoefende internetgraver kan wel tien jaar terug gaan en muziek vinden van Thijs. Onder verschillende aliassen bracht hij al deze jaren muziek uit, maar inmiddels is het TIZ. De eerste tune onder deze naam zag in 2018 het licht. Samen met Esko maakte hij de druggy track ExTC, die alvast het zweverige stemgeluid van TIZ liet horen.
In plaats van de zang op ExTC laat hij op SIF #01 horen dat hij ook het rappen nog steeds niet verleerd is. Samen met z'n jeugdvrienden milly en Moksie Meppie droppen ze een freestyle zoals ze altijd in de hooptie doen, Seat Ibiza Freestyle #01 genaamd.
'Heb van alles op m'n chest. Het logo van die Acne en demonen uit m'n past'
Na jaren in de studio bezig te zijn geweest met Moksie Meppie, ligt er inmiddels bijna een album klaar om uit te brengen. Een concept-album met de naam THeHoA. Hij dropte de eerste single LEVEN$WEG begin dit jaar en hiermee laat hij je alvast kennis maken met z'n conflicterende lines en auto-crooning.
'M'n hart op de juiste plek. Vandaar die Comme des Garçons... Ik ben op een match.'
Terwijl hij de laatste hand legt aan THeHoA, brengt hij de komende tijd alvast wat singles en losse tracks voor je uit om warm te lopen. Vandaag om 14:00 uur zie je zijn Wintersessie... Barz by Barz bij Barz...
Delen: