101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Teflon bewandelt zijn eigen route

  •  
06-07-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
206 keer bekeken
  •  
TEFLON ART WS
“Kan niet slapen, moet bewegen, daarom ben ik 24/7 on the road”, zo klonk Teflon op het album ‘Lang Leven De Flex' van De Fellas. De road brengt hem morgen weer langs een nieuwe bestemming, namelijk de studio van 101Barz. Teflon werkte lang alleen samen met de rest van de High Paid Fellas (HPF), maar stapt nu uit de schaduw en dropt eigen muziek.
De line waar we het over hadden komt uit de track ‘Ready’, waarop hij samen met Eves Laurent, Geechi en Getit spit. Het is een onderdeel van het succesvolle album ‘Lang Leven De Flex’, waar later ook nog een deel twee van zou komen. Teflon spit over de manier waarop hij leeft, hij doet de naam HPF eer aan. Het gaat over een buitengewone lifestyle.
Inmiddels is Teflon druk bezig met het toewerken naar een eigen album. De track ‘Realest Shit I Ever Wrote’ is zijn laatste release en lijkt een onderdeel te worden van zijn eerste soloplaat. De tune doet de titel eer aan, want hij vertelt een open verhaal. Over zijn eigen bezigheden, maar ook de voor hem belangrijkste dingen in het leven, zoals zijn dochter en andere familie.
Zijn album is dus onderweg en waar kun je jezelf dan beter laten zien dan 101Barz? Morgen om 14:00 uur laten we de sessie los, maar voordat het zover is, gaan we eerst nog iets verder terug in de tijd. Teflon is al lang onderdeel van De Fellas, maar maakte nog niet heel veel muziek. In 2019 dropte hij de track ‘First Day Out’, om in 2020 verder te gaan waar hij was gebleven. Samen met 73depijp hoorde je hem op ‘Lange Sticks’.
Maar zagen we Teflon niet eerder in de studio van 101Barz? Jazeker, de oplettende kijker zag hem ook tijdens de studiosessie van Eves Laurent al voorbijkomen. Samen met Geechi zorgde hij voor een extra touch van de HPF. Morgen is het tijd voor hem om zijn eerste solosessie vorm te geven. Ben jij er klaar voor? Morgen om 14:00 uur op je beeldscherm!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.