101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: U-Niq - Tak Taki ft. Royston Drenthe

  •  
07-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
155 keer bekeken
  •  
DrentheR

"De naam Royston Drenthe, kom niet veel taki"

Hij voetbalde o.a. bij Feyenoord, Real Madrid, Everton en Reading maar tegenwoordig richt Royston Drenthe zich op zijn rapcarriere. Dat deze hobby niets nieuws voor hem was, bleek tien jaar geleden al. Op dit moment speelde Royston al een jaar bij Real uit de Spaanse hoofdstad. Speciaal voor het album 'Kapitalisme' dat in 2009 uitkwam, zocht vriend en rapper U-Niq Royston in Madrid op om te chillen, bij te praten en de video voor de track ‘Tak Takie’ op te nemen. TMF zond daarom de special 'Team Rotterdam' uit waarin de vriendschap tussen U-Niq en Royston Drenthe wordt uitgelicht.
Inmiddels is Royston alleen nog op de amateur velden te bewonderen en komt er morgen nieuwe muziek uit onder zijn alias “Roya2faces’.  ‘Tak Takie’ proefde dus naar meer en is daarom hieronder te checken als de #TBT van deze week.
'Geen chiengboy tories, niet haten want het hoor niet 
De winnaar van de cup ik breng ere aan het volkslied'
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.
Delen: