101Barz

#TBT - Turk & Watts

  •  
22-04-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
837 keer bekeken
  •  

Nadat jullie ze tot poll-winnaars kroonde, brengen wij de Studiosessie van Turk en Watts uit 2009 terug op jullie beeldscherm! Rotjoch’s studio was voor Murda al bekend terrein, maar voor Watts was het zijn eerste kans om te laten zien wat hij in huis heeft. 10 minuten lang rocken ze de mic, dus ga de sessie zeker checken, maar lees hier eerst meer over de twee.

Murda was die tijd niet alleen met Rotjoch op je beeldscherm te zien, maar ook met Yes-R op het witte doek. Naast het aankondigen van zijn debuutalbum ‘De Kassier’, doet Turk in de sessie ook een SO naar de aankomende comedy film ‘Gansterboys’, waar hij zelf de hoofdrol in speelt. Turk is niet toevallig een ster op het doek, want allebei zijn ouders waren namelijk ook acteurs en studeerde af aan de kunstacademie. Toen hij hun vroeger in actie zag droomde hij van de dag dat hij de 1e Turk zou zijn die een Oscar of Grammy wint.

Daarentegen was Watts in 2009 nog hard bezig met zijn come-up. Hij wist zich in deze sessie te bewijzen, wat hem het volgende jaar een solo-sessie bezorgde. Rotjoch was zo onder de indruk dat hij hem ook een kans gaf bij zijn eigen label. Watts was uiteindelijk betrokken bij 5 tracks van ‘Mucho Dinero Compilatie vol.1’. We horen minder van hem tot 2018, wanneer het Watts’ come-back season is met een nieuwe Studiosessie en zijn album ‘SushiBoy’.

Murda is nu natuurlijk een internationale ster, maar Watts is ook nog altijd op zijn grind. Vorig jaar releasde hij ‘Cali’, waarmee de Sushiboy laat zien dat hij beats nog altijd rauw lust!

Vandaag kunnen we de twee weer als youngboys zien. Ga het spitspektakel beseffen en vergeet niet alvast te stemmen op de #TBT van volgende week!

Delen: