101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: The Partysquad - Wat Wil Je Doen

  •  
05-04-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
203 keer bekeken
  •  
partysquad

"Er wordt gefeest in de tent en gespaced in de tent. Er zijn chickies met dubbel D's in de tent"

Vandaag (Donderdag 5 april) verschijnt het langverwachte album 'Nachtwacht' van The Partysquad. Op dit album staan onder andere Lil Kleine, Sticks, Hef, Lijpe en Josylvio. Het duo gaf daarnaast aan dat, vanwege hun grote internationale succes, dit ook hun laatste Nederlandstalige album zou zijn. 
Om hun Nederlandse succes en het aankomende album te vieren is de #TBT van vandaag 'Wat Wil Je Doen'. Het was een featuring met Darryl, The Opposites, Willie Wartaal, Spacekees, Heist Rockah, Art Officials en Jayh. lDe track was een van de singles die op het album ‘De Bazen Van De Club’ verscheen. Naast ‘Wat Wil Je Doen?’ stonden hier ook bangers als onder andere ‘I’m Sorry’, ‘Non Stop’, ‘Dat Is Die Shit’ en ‘Rampeneren’ op. Daarnaast was ‘Wat Wil Je Doen’  de titelsong voor de succesvolle Nederlandse film ‘Het Schnitzelparadijs’. 
In de Top40 kwam de pokoe destijds niet hoger dan een vijftiende plaats terwijl de track op straat veel harder ging. Er was dan ook geen Motorola of Nokia phonoe die de track niet via bluetooth ontvangen had. Laten we hopen dat ‘Nachtwacht’ minstens één klassieker zoals ‘Wat Wil Je Doen’ bevat.  De kans is groot met alle grote samenwerkingen die ‘Nachtwacht’ bevat maar zeker weten doen we het nooit.  Daarom pompen we tot die tijd rustig DE banger van 2005: ‘Wat Wil Je Doen’. 
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.