101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: The Most Official - Next Block

  •  
19-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
tmo

SugaCane, U-Niq, Mr. Probz, Sonny D, Rowdy & MD vormden samen Most Official

Vandaag hebben we in de #TBT een track die waarschijnlijk niet iedereen kent. Desondanks heeft deze wel ontzettend veel betekend heeft voor de Nederlandse hiphop. The Most Official was een click, bestaande uit SugaCane (a.k.a Redlight Boogie), U-Niq, Mr. Probz, Sonny D, Rowdy & MD. Onder de naam The Most Official brachten de mannen één mixtape uit genaamd 'The Most Official Mixtape'. Hierbij kwam ook een videoclip voor de track genaamd 'Next Block'. Een track waarin ieder lid zijn stad van afkomst op represent. Inmiddels is. de groep al een hele tijd uit mekaar en hebben de mannen afzonderlijk vooral aan hun eigen carriere gewerkt. 
Voor Mr.Probz bleek dit zeer succesvol. Zo eindigde zijn track 'Waves' onder andere in de Britse hitparade op een nummer 1 spot. Most Official zou, naast deze ene track, ook nog een volledig album uitbrengen. Helaas is dit nooit gebeurd. Wel kunnen we dus genieten van de 16-tracks tellende 'The Most Official Mixtape' en onze throwback van vandaag: De video van 'Next Block'.
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.

Meer over:

#magazine, tbt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.