101Barz

#TBT: THC

  •  
31-03-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
257 keer bekeken
  •  
Dinsdag is weer aangebroken en in deze coronatijden betekent dat dat we weer een nieuwe throwback sessie voor je hebben. Er komen legendarische sessies voorbij uit de geschiedenis van 101Barz en dat is vandaag niet anders. Vorige week sprongen we van Hoogvliet naar Amsterdam en daar blijven we nu.
Want na het uitbrengen van de throwback sessie van Appa & Sjaak kregen jullie weer de kans om te stemmen. De keuze bestond uit THC, One Blood en Priester, drie totaal verschillende geluiden. Velen van jullie kozen voor Priester, maar uiteindelijk kwamen de mannen van THC als de nipte winnaar uit de strijd.
De sessie van de groep uit Amsterdam-Noord wordt geopend door de frontman en door de onderbaas van THC, Rocks en RBDjan. De twee rappen afwisselend op een manier zoals alleen de leden van THC dat kunnen. Het is rap zoals de groep dit ooit introduceerde in Nederland, want THC was een van de – zo niet de allereerste – bekende straatgroep in de Nederlandse rapscene.
Maar RBDjan en Rocks zijn niet de enigen die hun Barz spitten in de sessie. THC bestaat uit tal van leden, die grotendeels met elkaar opgroeiden vanaf een jonge leeftijd. Onder anderen Badboy Taya, Mr. Menaze en de inmiddels overleden Zuen, rest in peace, stonden die dag voor de mic om namens de groep hun lines te vuren.
En daarmee is de sessie nog niet afgelopen, want de voorman en de opperbaas keren samen terug naast Rotjoch. Samen sluiten zij de legendarische sessie van THC af, een groep die nog vaak langs zou komen bij 101Barz. Voor interviews, clips, maar toch vooral voor sessies.
Delen: