101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Snelle - Wintersessie 2018

  •  
28-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
142 keer bekeken
  •  
sennlelle

Nog een beetje bij een 'Beetje Bij Beetje'

Snelle gaat dikker dan dik en voegt morgen vier tracks toe aan zijn EP ‘Beetje Bij Beetje’. De originele EP telde 8 tracks en samenwerkingen met Jebroer en Raw Roets. Bij Convo Talkshow zag je 'm al samen met Jebroer praten over de toevoeging aan de EP en morgen is het zo ver. Sinds Snelle’s winteressie in 2018 is het allemaal heel snel gegaan voor de rapper en hij heeft een hele grote fanbase op weten te bouwen. Daarom hebben we de sessie vandaag als throwback!
Snelle timmerde al langere tijd hard aan de weg maar zijn sessie klapte in als een bom. Met 2.5 miljoen views staat hij boven heel wat mensen die al jaren bekend zijn. Ook zijn nieuwe sessie, die pas ongeveer een maand uit is, staat op hetzelfde aantal views. Hoewel Snelle rapt dat hij liever niet rapt, laat hij bij 101Barz toch altijd zien dat hij het absoluut wel kan.
Zijn eerste sessie werd opgenomen in aanloop naar de EP ‘Lieve Jongens’ waarvan de track ‘Oost-Indisch Doof’ bijna 2 miljoen streams behaalde. Sindsdien blijft Snelle druk bezig met het maken van muziek en het komt duidelijk naar voren dat hij vooral muziek maakt die hij wilt maken, en het niet doet voor iemand anders.
Delen: