101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Sepa - Geen Stress Ft. Adje & Sjaak

  •  
14-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
sep

Sepa's 'Geen Stress' is nog steeds een heerlijke tune

Het is donderdag, dat betekent een nieuwe #TBT en aangezien we morgen Sepa in the building, is de throwback van vandaag 'Geen Stress' van Sepa, Adje en Sjaak. Begin 2018 kwam de Amsterdamse legend voor het laatst langs, toen dropte hij een sessie vol met real shit en rondvliegende brieven.  Sepa is meestal stil, op zijn eigen dingen, maar als hij zichzelf weer laat zien, is het duidelijk merkbaar.
‘Geen Stress’ is zo’n type tune met die gewoon een bepaalde vibe met zich mee brengt, het is gangster, maar toch feel-good. Het was eind van de zomer, iedereen was nog buiten aan het chillen, de track zorgde erovor dat het zomergevoel nog wat langer werd doorgetrokken. Op de track staan alleen maar rappers die hun strepen al verdiend hebben in de game. Sjaak, Adje en Sepa vallen onder de rappers die niet alleen vroeger, maar ook nu nog relevant zijn.
De clip is geschoten op de oude locatie van Zonamo Underground, bij Heesterveld. In de clip wordt er rustig voor het gebouw gehangen en ook Raskullz en Dret waren aanwezig. Check die clip gewoon ff!

Meer over:

#magazine, sepa, tbt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.