101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT - Roya

  •  
01-07-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
109 keer bekeken
  •  
Om toch in de EK sfeer te blijven, gaven we je deze week voor de #TBT de keuze tussen twee rappende voetballers: Rio & Roya. Niet lang geleden brachten we hun gezamenlijke sessie terug op je beeldscherm, maar na de poll te winnen zie je vandaag Roya solo aan de slag! In 2010 kwam Royston langs en maakte hij de booth ijskoud in een Wintersessie. Hoe hij dat precies deed kun je vanaf vandaag weer zien op ons YouTube-kanaal…
A day in the life van Drenthe zag er in 2008 uit als een droom voor velen. In de ochtend stond hij met Christiano Ronaldo, Raúl en Kaká op het trainingsveld een bal rond te passen en later in de middag hield hij ‘m hoog met U-niq, Rico en Sticks. In de ‘Tak Takkie’-clip zien we niet alleen het tweede gebeuren, maar we horen Roya ook voor het eerst spitten.
Vanaf 2016 was Roya niet meer te zien op Studiosport, maar alleen hard aan het werk te vinden in zijn eigen studio. Hij stopte met voetballen en richtte al zijn pijlen op een rapcarrière. Onder de nieuwe naam ‘Roya2faces’ bracht hij de afgelopen jaren zijn muziek uit. In de vlog hieronder neemt hij je mee in zijn avontuurlijke leven als artiest.
Tegenwoordig is Royston toch weer op het veld te vinden. Sterker nog, felicitaties zijn op hun plaats, want deze week verlengde hij zijn contract bij de Spaanse club Racing Murcia City FC. Dat betekent natuurlijk niet dat Roya zijn eeuwige passie voor muziek heeft laten varen, want dit jaar bracht hij nog de track ‘VIBE’ uit.
Wat je ook van ‘m vindt, Royston is een man die simpelweg doet waar hij van houdt. Waarom kiezen als je beide passies kunt volgen en dromen najagen? He’s living his best life! Roya’s klassieke Wintersessie is vanaf nu weer te zien op ons YouTube-kanaal, dus ga het beseffen...
Delen: