101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Rotterdam Airlines - It's Me Boy

  •  
22-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
RAMG Its me Boy

'Vraag ze wie de baddest is'

Morgen hebben we een gloednieuwe wintersessie met niemand minder dan Slowflowanimal himself, Kevin. Als voorproefje is de #TBT van vandaag daarom: Rotterdam Airlines - It's Me Boy. In de bijna vijf jaar geleden uitgebrachte clip zien we de gehele Rotterdam Airlines gang op een energieke manier de lines van een andere crew-member rappen. Een twist die niet iedereen in de Youtube comment section door had.
De door 101Barz geschoten video geeft de mannen van Airilines de ruimte om stuk voor stuk hun punchlines de wereld in te gooien. Lines als "Jeremy Lin on die haters, want ballen doen we sowieso', en "Ik fuck bitches net horses, vind me op de prairie" waren dan ook in vele social media posts terug te vinden. Dat Rotterdam Airlines uiteindelijk tot een grote en succesvolle platenmaatschappij zou uitgroeien had ten tijden van deze video niemand kunnen bedenken. Ook het luie tempo waarin Kevin inmiddels rapt was destijds nog volop in ontwikkeling. Voordat de gloednieuwe wintersessie van Kevin dropt, check je hier de #TBT van deze week.
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.