101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Ronnie Flex - In Een Jet

  •  
08-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
RonnieFlexTbt

‘Op een dag ga ik weg, met Boaz in een jet’

Gister postte Ronnie Flex op Instagram de definitieve tracklist van zijn Nori EP. Een EP die volgens Ronnie volledig gericht is op de Trap sound, in tegenstelling tot zijn soulvolle laatste album Rémi. Op de tracklist valt te lezen dat onder andere Leafs, Winne en Jacin Trill ook op de Nori EP te horen zullen zijn.
Dat Ronnie jaren geleden al met de Trap sound fuckte, is te horen op onze throwback van vandaag: 'In een jet'. Hoewel de video een van zijn minst bekeken videos op Youtube is, geeft deze een goed beeld van de Trap life in Ronnie's woonplaats Capelle. De beat is geproduceerd door Boaz v/d Beatz en bevat zijn herkenbare en kenmerkende elektronische sound. In combinatie met Ronnie's energieke lines is 'In een jet' bij elke Ronnie Flex show nog steeds een garantie voor een kolkende moshpit. 
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.

Meer over:

in, #magazine, flex, ronnie, een, jet
Delen: