101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: #TBT – RBDJAN

  •  
17-09-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Het is weer donderdag en dat betekent de gouden vertrouwde #TBT. Vorige week had je de keuze uit twee Damsko rappers en ééntje uit Roffa. Met de poll is uit deze klassieke rivaliteit gebleken dat er nu een rasechte Amsterdammer terug komt. RBDjan steekt het niet onder stoelen of banken. Zijn voorliefde voor de stad komt naar voren in tracks zoals ‘Hou Van Amsterdam’ en verses in verschillende pokoes. Kortom, Vandaag is hij weer terug op je beeldscherm. Ga het checken!

In 2018 dropte RBDJAN zijn laatste project 'King'. Een album die volledig in het teken staat van zijn zoontje en het verhaal van een volwassen Arbi laat horen. Adje, Lijpe, Kempi en Josylvio zijn enkele artiesten die op deze plaat te horen zijn. Eind 2017 kwam hij voor het laatst langs bij Rotjoch om te laten zien dat RBDJAN nog steeds een van de beste rappers is die ons land rijk is.
In deze #TBT gaan we terug naar 2007, een jaar na de oprichting van 101Barz. In de eerste Wintersessie-reeks van ons platform kwam de rappresident langs bij Rotjoch voor een paar ijskoude bars. Na een snelle zestien grapt hij 'is dat het?' en zo kort als de sessie is, laten we dit artikel ook.
Heb je de #TBT al gecheckt op het YouTube kanaal of boven aan deze pagina? Vergeet tevens niet te stemmen op de #TBT van volgende week. Kies tussen Adison, Woordvoerders en Mr. Polska.
Je kan niet meer stemmen.

Meer over:

#magazine, #rbdjan, #tbt
Delen: