101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Momi - Alles op z’n tijd

  •  
07-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
Card thumbnail

'Alles op z’n tijd, ik denk wel dat het lukken kan'

Momi maakt zich klaar voor de release van zijn debuut EP ‘Rauw’ die morgen op 8 december uit zal komen. Voordat hij deze EP dropt, gooien we nog snel een throwback naar de track ‘Alles op z’n tijd’. In onze ogen de definitie van een classic. Een old school beat met een gruwelijke sample op naam van MMPM. Momi is nog jong, maar liet al zien wat hij in huis had. De video verstrekt de track in alle opzichten en laat de emotie van het straatleven zien. Big up naar onze eigen NelioThaChef.
De Schiedamse rapper heeft onlangs getekend bij TopNotch. De EP ‘Rauw’ telt 11 tracks en bevat samenwerkingen met Lijpe, Josylvio, Jordan, Louivos, Paramocro en niemand minder dan Heinek’n.
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.