101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Mini - Waar Ik Vandaan Kom

  •  
15-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
79 keer bekeken
  •  
mini

"Ik zag de drugs, ik zag de doekoes en de sma's. Vroeger zei ik nee tegen jonko, nu zeg ik pass."

Zo'n tien jaar geleden kwam rapper/producer Mini uit Spijkenisse met veel zelfverzekerdheid de game binnen. Hij dropte zijn mixtape 'Minitape' en was als nieuwkomer niet bang de halve rapscene van een disstrack te voorzien. Na deze vurige periode bleef het heel lang stil rondom Mini, totdat hij afgelopen jaar een straathit scoorde met de track 'Achterbuurt'. Na het droppen van de gelijknamige 'Actherbuurt' EP en een aantal losse singles is het nu alweer een jaar aardig stil rondom hem.
Op zijn Instagram (@miniroosevelt) zijn, op een aantal filmpjes na, weinig tekenen te zien van een vervolg op deze EP. Om niet te vergeten waar Mini vandaan kwam is onze #TBT van vandaag dan ook 'Mini - Waar Ik Vandaan Kom'. De video geeft ons een mooi inkijkje in de gezelligheid van Spijkenisse en geeft daarnaast de 'Thug Neggers' van Mini ook hun kans om te shinen. Check de video, die alweer elf jaar geleden uitkwam, hieronder.
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.

Meer over:

#magazine, mini
Delen: