101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Miggs De Bruijn - Wintersessie 2016

  •  
17-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Miggs thumb

Miggs' grootste succes bij 101Barz

Er is weer een week voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe editie van de Throwback Thursday. Vorige week blikten we terug op het album ‘Lang Leven De Flex’ van De Fellas, waarvan inmiddels ook deel twee uitkwam. Deze donderdag is het weer tijd om terug te blikken op een sessie die eerder plaatsvond bij 101Barz. Vrijdag brengt Miggs De Bruijn nieuwe Barz voor jullie in de studio en daarom kijken we terug op zijn Wintersessie uit 2016.  
“Afrika, Afrika, Afrika. Ik spreek een beetje Frans, maar ik ben een Afrikaan”, klinkt de meest voorkomende en tevens meest bijblijvende line uit zijn sessie. Alles van hetgeen wat Miggs typeert keert terug in dit kleine stukje muziek, maar ook tijdens de rest van zijn sessie. Hij brengt energie, spit dat op zijn eigen manier en drukt zijn stempel. Niet alleen zijn eigen stempel, ook die van zijn hometown met de terugkerende line “Represent 040, Eindje Gramma, Pays-Bas.”
De sessie uit 2016 was niet Miggs zijn enige, maar wel zijn meest succesvolle tot nu toe. Liefst twee miljoen views vergaarde zijn ruim zes minuten durende rap tot nu toe op YouTube en dat betekent een groot verschil met zijn voorgaande en erop volgende sessies. Eén ding is zeker: een sessie van Miggs de Bruijn brengt energie, dus zorg dat je vrijdag ready bent voor zijn meest recente bezoek aan 101Barz!
Delen: