101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Louivos x 3Robi x Kingsize - Sinds een puber

  •  
28-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
card

Een van de tracks die 'W.W. Nation' een bijzonder album maakt

Het is de laatste donderdag van de maand en daarom hebben we vandaag een extra dikke throwback. Louivos heeft de afgelopen weken de singles ‘Kikker’ en ‘Coca’ uitgebracht, 3Robi is veel te zien op featurings en Kingsize maakt zich klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘LLDK’. Kingsize dropte al de tracks ‘Intro’ en ‘Weg’ met Louivos, beide inclusief clip. Gister liet hij de track ‘Rare Wereld’ los, in samenwerking met Gers Pardoel, waarvan de clip vandaag uit is gekomen.
Dat kingsize veel in zijn mars heeft dat is al jaren duidelijk. Hij is al meer dan zeven jaar actief in de scene maar het kwam nooit tot een soloalbum. Wel kwam in 2017 het album ‘W.W. Nation’ uit, waar alle leden van het toenmalige Wilde Westen kamp op stonden, inclusief Kingsize. Inmiddels heeft het label zich uitgebreid met artiesten zoals Iliass, Scarface en Knaller. Het album dropte als een bom met 29 nummers en zette zowel WW als hun specifiek trap-genre flink op de kaart. ‘Sinds een puber’ was een van de tracks die bij veel fans in de smaak viel en Kingsize drukte zijn stempel op de track. Check de clip hierboven en de het album hieronder.

Meer over:

#magazine, tbt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.