101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Kleine Viezerik - Meisje Luister

  •  
31-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
kvtbt2

Toen Rick Versace nog Kleine Viezerik was

'Afgelopen week was Rick Versace te horen op de track 'Kaster' van Hydro. Het is daarom dat onze gedachten gelijk teruggingen naar 8 jaar geleden. De tijd dat Rick Versace nog Kleine Viezerik heette en zijn track 'Meisje Luister' uitkwam. Meisje Luister' was de eerste single afkomstig van KV's debuutalbum 'Nziedeboy'. In de clip is een glansrol weggelegd voor ex-Ajax en Oranje rechtsback Gregory van der Wiel, die inmiddels in Toronto voetbalt. Het was het startschot van een carriere met nummers als 'Tattooboy' en 'Shawty' en deelames aan programma's als 'Sterren Springen' en Maestro'. 
Inmiddels is Kleine Viezerik dus verleden tijd en gaat hij door het leven als Rick Versace. Om niet te vergeten waar het allemaal begon, check je de TBT van vandaag: 'Meisje Luister'.
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.

Meer over:

#magazine, tbt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.