101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: #TBT - Keizer

  •  
06-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
Het is donderdag en dat betekent dat we weer een #TBT voor jullie hebben. We duiken tien jaar terug in de tijd en gaan naar 2010 om je deze klassieker van Keizer te brengen. In deze tijd was hij één van de populairste rappers van Nederland en bij het zien van deze sessie wordt wel duidelijk waarom.
Zoals Keizer de poll van deze week won door jullie stemmen, won hij in 2010 de 101Barz Award tijdens de State Awards. De kijkers van 101Barz konden stemmen op de beste sessie van het jaar en zo won Keizer deze prestigieuze trofee voor zijn legendarische sessie samen met Priester.
Om deze overwinning te vieren kwam hij langs bij Rotjoch om nogmaals te bezegelen waarom hij deze Award verdiende. Deze sessie vond plaats in een periode waarin hij druk bezig was met zijn webtape ‘De Oorzaak: Deel II’. Toch nam hij de tijd om even bij Rotjoch in de booth te stappen om een paar breinbrekende bars te brengen.
Deze sessie is vanaf nu weer te checken op ons YouTube-kanaal als ‘Throwback Sessie’. Volgende week donderdag zijn we terug met weer een nieuwe #TBT en jij bepaalt welke sessie dat wordt. Wie kies jij?
Je kan niet meer stemmen.

Meer over:

#magazine, keizer, tbt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.