101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Josbros - Utregse UFO Piloot

  •  
22-03-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
132 keer bekeken
  •  
Josbros

"Gisteren was ik ontvoerd door een buitenaardse wezen.. ben nu buiten aan het spacen"

Morgen (23 maart) dropt Josbros zijn eerste EP op Noah's Ark, getiteld 'Niet Meer The Same', die vrijwel geheel geproduceerd is door hemzelf. Slechts 3 beats zijn van anderen afkomstig en dat zijn respectievelijk Yung Felix & Jereezy. Een mooi moment dus om voor ons de ondergewadeerde track 'Utregse Ufo Piloot' in de #TBT te gooien. 
Josbros is een rapper die, dankzij zijn eigen sound, op jonge leeftijd al een plek in de Nederlandse scene wist te veroveren. Toch is het alweer lang geleden dat er een volledig project van hem uitkwamen. Een van de pokoes waar Josbros zijn eigen sound goed op te horen is, is 'Utregtse Ufo Piloot'. De track is gebasseerd op het viral filmpje van de Utrechtse dakloze man die echt geloofde een ufo piloot te zijn. Josbros doelde meer op de manier waarop hij in space belandt, nadat hij zijn jonko(s) heeft gerookt. Jonkos waren sowieso een onderwerp waar Josbros in veel van zijn tracks aandacht aan gaf. 
De track 'Utregtse Ufo Piloot' stond op de 4 jaar geleden uitgebrachte 'Andre Kuipers MP', waar ook de gelijknamige track 'Andre Kuipers' op stond. Inmiddels is Josbros weer volledig backa en dropt hij na de singles '100 100 100' en 'Hel Op Aarde' morgen zijn 'Niet Meer The Same EP. Om te zien waar Josbros zijn sound van tegenwoordig vandaan heeft check je hieronder de #TBT van vandaag: Josbros - Utregse Ufo Piloot.
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.

Meer over:

josbros, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.