101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

ARTIKEL: #TBT - Jordan & Mafe

  •  
13-08-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
171 keer bekeken
  •  
De donderdag is aangebroken en dat betekent dat we weer een sessie uit de oude doos voor jullie hebben. Via de poll op onze website is gestemd en de winnaar is het jonge duo uit Schiedam, Jordan & Mafe.
Ze mochten in deze tijden nog geen auto rijden, maar de jonge Jordan & Mafe stonden meer dan 10 jaar geleden al in de studio bij Rotjoch. 'Jong Geleerd, Jong Gedaan' had het oor van vele jonge fans in Nederland bereikt en een sessie in de studio van 101Barz was een logische stap na het succes van deze track.
Vandaag de dag zijn de beide heren nog steeds actief in de muziek. Jordan bracht deze week nog de single 'Horen, Zien & Zwijgen'  uit. Eerder dit jaar bracht hij nog een heleboel bars op een beat van VANDAM met de track 'Afgemaakt'. In zijn tracks hoor je hoe hij deze dagen leeft en hoe Schiedam nog steeds z'n thuishaven is.

Mafe heeft ook niet stil gezeten. Hij was jaren na de sessie van Jordan & Mafe nog bij 101Barz in de studio tijdens de sessie van Lefensmannen. Zijn muziek ontwikkelde in de loop van de jaren steeds meer richting zang. Hij schrijft melodieuze muziek voor andere acts en hier en daar dropte hij ook z'n eigen singles. Zoals de track 'Niet Van Mij Alleen' samen met BOEF...
Heb jij de #TBT van Jordan & Mafe gezien? Heb jij al gestemd op de volgende #TBT? Je kan kiezen uit een paar gekke dancehall-artiesten van eigen bodem via de poll hieronder.
Je kan niet meer stemmen.

Meer over:

#magazine, jordan, tbt, mafe
Delen: