101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: HydroBoyz - Wintersessie 2010

  •  
03-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mani Hydro Thumb

Mani's start bij 101Barz

De eerste donderdag van het jaar 2019 is alweer aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Throwback Thursday. Tijdens de laatste editie van 2018 keken we terug op de studiosessie van Wilde Westen uit 2016. Toen brachten de leden van het label vuur en tijdens de allernieuwste sessie minstens zoveel. Vandaag echter, is het tijd om vooruit te kijken naar iets anders. Vrijdag dropt de nieuwste sessie van MocroManiac en ook dan mag je iets verwachten.
MocroManiac is zo onderhand namelijk een vaste gast te noemen binnen de studio van 101Barz. Al tal van keren kwam hij langs en nooit stelde hij teleur. Voor de eerste keer dat hij langskwam moeten we terug naar het jaar 2010. Mani kwam die dag langs met de groep die destijds nog Purple City heette, maar later bekend werd als Hydroboyz. Ook toen nam MocroManiac een bestaande beat mee, namelijk die van Snoop Dogg's ‘Serial Killa’.
Zoals een groot rapper betaamt opent MocroManiac eigenhandig de sessie. “Geen respect voor verklikkers, ik eet ze op net als Snickers”, klinkt hij tijdens een van zijn eerste lines. Wat daarna volgt is een klein kwartier aan echte hiphop van Mani, afgewisseld met RQS en Hydroboy, de andere leden van de Hydroboyz. Morgen keert de Amsterdammer terug in de studio. Niet met de Hydroboyz, maar met een andere MC aan zijn zijde.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.