101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

#TBT: Hans Grants - Paiso Ft. Keizer

  •  
30-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Card thumbnail

'Pull up on a nigga je moet paisooooo'

Deze week in de throwback hebben we Hans Grants samen met Keizer. Hansie dropt morgen zijn langverwachte debuut-album ‘De Belofte’. De Van Klasse-rapper is al lang bezig maar heeft nooit echt zijn stempel op de game kunnen drukken. De track ‘Paiso’ was wel een kei-harde banger. Zo’n track waardoor iedereen opeens het woord ‘Paiso’ ging gebruiken. Shit man, ook toen was het al Esko-season , want hij staat wéér op de throwback. Toch is de ‘Paiso’ nooit echt mainstream geworden, misschien weet Hansie dit wel te bereiken met zijn nieuwe album. Later is er overigens wel een ‘Paiso Mega Remix’ gekomen met Keizer, 4SHOBANGERS, Kevcody, Era, Sevn, Bright, Menga, Darryl, Miggs de Bruijn & Latifah, wat ook een hele dope track is.
‘Ik kan het niet vergeten als een nigga me moet payen want me zoontje die moet eten dus ik moet het van je nemen..’
Origineel:
Mega Remix met: Keizer, 4SHOBANGERS, Kevcody, Era, Sevn, Bright, Menga, Darryl, Miggs de Bruijn & Latifah
We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.

Meer over:

grant, hans, #magazine, keizer, tbt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.